Reacties

Silver hair: a handbook voor grijs worden — 10 reacties

 1. toen ik een paar jaar het moe werd om mijn haren elke 5 weken te verven heb ik gezegd, gewoon grijs, eerst wilde de kapster niet mee, ik zou er ouder uitzien enz, ik heb mijn haren toen laten ontkleuren en er grijs opgezet, dat was het gewoon, nadien is er nooit geen verf meer op gekomen en iedereen denkt dat ik mijn haren salt en pepper verf ;-)
  .Een fijn weekend en hier is een @->- voor jou.

 2. Mijn grijze haren groeien er gewoon tussendoor en ik vind het prima. Dit boek lijkt me wel grappig, vooral vanwege de plaatjes. Altijd leuk om 'metamorfoses' te kijken.

 3. Ik heb zo'n twintig jaar geleden besloten om het niet meer te verven, slecht voor het milieu en voor mijn portemonnee. Ik deed het lang zelf, maar toen ik wat meer verdiende deed de kapper het. Nu heb ik grijze haren door mijn donkerbruine haren en wordt het steeds iets grijzer. Ik vind het prima zo! (Als je nieuwsgierig bent kan je mij zien op mijn profielfoto op mijn blog.)

 4. Ik had her en der grijze plukken in mijn korte haar, toch steeds een kleurtje er door heen.
  Na chemo geen haar en na het stoppen hiervan: een kop grijs haar, nooit meet geverfd en nog steeds blij met de kleur ( kapper wil mij niet meer knippen als ik het ga verven 🤣)

 5. Ik vond het verven van mijn lange haar te duur worden. En helemaal toen de kapster zei dat ze mijn eigen kleur had gedaan en ik toch nog uitgroei kreeg. Nu heb ik een paar banen grijs haar als ik mijn haar in een paardenstaart doe. Ik noem ze 'mijn snelheidsstrepen' en daar moeten dan weer veel mensen om lachen.
  Doe mij maar lekker mijn eigen kleur met dat beetje grijs. ;)

  • Leuke naam geef je eraan Monique : )
   Is het niet wonderlijk hoe dat grijze haar groeit? Ik heb inmiddels ook begrepen dat dit heel wisselend kan zijn. De een heeft alleen een lokje voor, een ander strepen en weer anderen worden helemaal grijs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder