Reacties

Bruin haar dat grijs wordt - 22 maanden update — 18 reacties

 1. Hier zou ik echt het geduld niet voor kunnen opbrengen. Twee/drie jaar in zo'n - toch wel een beetje armoedige - tussenfase te zitten. Ik zou de onderkant voorzien van grijze highlights bij een goede kapper, zodat het een verzorgder geheel wordt.

  De dame met het witte haar is ook niet natuurlijk grijs. Dus als je dat ambieert, komt er sowieso een kapper aan te pas.

  • Ik heb lang gemeleerd haar (grijs. Wit,bruin) en heb vaak de vraag gekregen of de kleur van mijzelf was of van de kapper.

   Het mooie is dat het steeds veranderd.

   Leuk dat je het uit laat groeien! Die eerste fasr (de eerstr 10-15 cm) vobd ik vreselijk. Daarna werd het mooi.

 2. Waarom niet een stuk van je haar afgeknipt? Je haar is best lang dus ook dan is het absoluut niet kort en pittig. Eenmaal grijs kun je het weer lekker laten groeien. Pluizig haar blijft ook pluizig als het grijs is trouwens. Maar je moet het zelf weten natuurlijk. Ik vind grijs haar mooi , met 60+ past een verfkleur nooit echt mooi bij iemands huid. Bij mijn huid in ieder geval niet !

 3. Ik heb helaas ook pluizig haar :) maar er is weinig aan te doen. Goede shampoo, crème, enz. En regelmatig en goed knippen zijn heel belangrijk.
  Het is aan de voorkan ook grijzer ja.
  En inderdaad: het leven brengt vooral níet wat je bestelt, een waarheid als een....

 4. Ik ben al vanaf mijn 40ste grijs, ben nu 75 jaar. Ik zou ook, zoals hierboven is gesuggereerd, een stuk afknippen van je haar. Ik heb indertijd mijn haar rigoreus kortgeknipt en was zo in een klap grijs. Ik heb nu al jaren weer een korte bob. Als je dit niet wilt zou ik een dikke vlecht middenachter of opzij maken, ik vind de twee vlechten wel erg kinderachtig.

 5. Oeh ja, dat witte is mooi! Bij mij wordt het ook niet wit, maar gewoon grijs. En ook bij mij is de voorkant grijzer dan de achterkant (geloof ik; geen goed zicht op;)).

 6. Gewoon je haar dragen zoals je zelf wilt hoor! Lang kort, los, 1 vlecht, 2 vlechten... wat je zelf prettig vindt. Ik denk dat ik ook stop met blonde lokjes (dit deed ik om het grijs te verbloemen) en mijn haar gewoon grijs laat worden. Is beter voor mijn portemonnee, voor het milieu en waarschijnlijk ook voor mijn haar😊

  Groetjes, Alice K.

 7. Ik ben nu 64 en heb nog nooit mijn haar geverfd. Te duur, te lastig, te tijdrovend, misschien niet zo gezond, ... Heb nu mooi overgaand wit bovenaan naar blond onderaan (mijn haar is classic lengte).

  Ik vind grijs en / of wit haar heel mooi, en zachter staan dan donkerdere of onnatuurlijke kleuren.
  Maar ik vind dat iedereen moet doen waar hij zich het beste bij voelt.

  Ik vind het jou mooi staan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder