Reacties

Haardonut: knotje maken met Action donut van 79 cent — 17 reacties

 1. Jij bent de eerste waar ik het leuk bij vind staan. Meestal wordt het zo'n groot gevaarte. Een beetje neppig. Maar dat zal door je krullige haar komen, dan staat het wel leuk.

 2. mijn haar donuts liggen alweer een tijdje in een hoek, maar ideaal zijn ze wel.. (mee slapen, en de dag erna heb je mooie krullen, daar hou ik wel van)
  zo'n hotbun werkt beter vind ik, maar zijn ook weer goedkopere versie's van

  • Hé dat is ook een idee: er mee slapen. Dochterlief wil graag krullen.
   Misschien toch eens op zoek naar een donut. Heeft ze geen hele sokkenmand meer nodig ;-)
   Vroeger had ik ook zoiets als de hotbun. Dat was van stof met ijzerdraad erin en een gat in het midden. Daar deed je je staart doorheen en dan draaide je hem op net als de hotbun. Je moest hem daarna rond buigen en de punten draaide je om elkaar heen. Zichtbaar in het midden of juist onzichtbaar achter je knot. Door de ijzerdraad erin bleef hij goed zitten.

 3. Ik vind de haardonuts helemaal geweldig en heb dan ook alle varianten van de Action gekocht.Ik draag ze de hele zomer al.De hot bun heb ik ook al gespot maar no way dat ik zoveel geld ga uitgeven aan een haaraccessoire.Ik heb exact dezelfde op Ebay gevonden voor zegge en schrijve; € 1,33.Het voordeel van die Hot bun is dat je het haar er strak in rolt en bij de andere buns klap je het gewoon eroverheen zeg maar.
  Welke versie ook, ik vind het super staan bij iedereen!
  -xxx-

  • Als hij net zo gemakkelijk te gebruiken is als in het filmpje, en ook echt voor krullen zorgt, dan zou hij het geld wel waard zijn. Maar ja... Ik weet ook niet of hij het geld waard is inderdaad.

 4. Ik ben niet zo van de haardonuts. Ik hou eigenlijk van los haar of simpel in een staart. Zelf doe ik al jaren geen staart meer. Moest vroeger voor mijn werk, maar gelukkig niet meer.

  Love As always
  Dimario

 5. Dit ziet er inderdaad uit als een knot waar je moeite voor hebt gedaan, maar het is dus heel simpel. Mijn haar is er veel te kort voor (en als het lang zou zijn veel te dun), maar het lijkt me ideaal bij lang haar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder