Reacties

Wanneer kocht je voor het laatst iets bij Blokker? — 19 reacties

 1. Vorige maand, cupjes voor kaarsen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet vaak kom. Ook niet bij Action, trouwens. Ik bestel electronica toch snel bij bol of amazon. En als fysieke winkel ga ik graag naar Hema of Xenos.

 2. Vorig jaar februari kocht ik (online) bij Blokker een vuilnisbak. Maar nu ze niet meer in het dorp zitten waar ik meestal boodschappen doe, kom ik er inderdaad verder vrijwel nooit meer.

 3. Het Blokker concern wankelt al langer.
  De eigenaar heeft in het verleden wel dingen geschreven over zijn klanten die niet zo positief waren.
  Maar de tijden veranderen, ook in het winkelgedrag van consumenten. Hans

 4. Afgelopen week nog een afwasborsteltje van 69 cent. Als dat ze niet overeind houdt. ;-)
  We hebben er hier 4. Onlangs is 1 daarvan gesloten. Bij allemaal zie ik wel mensen in de winkel, maar erg weinig bij de afrekenbalie. Hun aanbod is duidelijk anders dan dat van de Action of Hema. Je kan er prima terecht voor scheerapparaten, koffers en airfryers.

 5. In het centrum van Deventer waren ooit twee filialen van Blokker. Een werd een Big Bazar en is nu failliet, de ander werd een CASA waar alleen frutsels te koop zijn. Voor praktische zaken aks een droogrek of afdruiprek moet ik nu met de auto (!) naar een Blokker filiaal in een buitenwijk. Gelukkig hebben we een Hema in centrum Deventer en sinds kort een Action dus de auto mag thuis blijven.

  • In zo'n geval kan ik me voorstellen dat je de Blokker toch wel mist. De Hema heeft toch minder, en bij de Action is het soms afwachten wat de kwaliteit is.

 6. Geen idee. De Blokker hier heeft erg weinig voorraad (is dat bij alle filialen zo?). Meestal hebben we niet wat ik zoek. Dan bieden ze aan om het te bestellen maar dat kan ik zelf ook. Bij dat ene grote concern heb je het dan nog sneller in huis ook.

  • Ja, het aanbod in een stenen winkel om het voor je te bestellen vind ik weliswaar vriendelijk maar ook iets waar ik als klant niets aan heb.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder