Reacties

Boekbespreking: Radical Homemakers — 23 reacties

 1. Bedankt voor de diepgaande recensie. Het lijkt mij ook een interessant boek om te lezen.

  Ik denk dat ik ergens in fase twee zit: ik probeer allerlei oude vaardigheden (broodbakken, groente verbouwen) onder de knie te krijgen. Het voelt fijn als je slaagt in dat soort dingen.

 2. Jammer dat het boek alleen in het engels is te krijgen. Dat kan ik wel lezen, maar toch niet zo lekker als nederlands....
  Ik ben gewoon een huisvrouw met weinig middelen en veel geluk denk ik altijd maar! Hier ook veel tweedehands en zelf gemaakt.. Zo maakten we vorige week nog heerlijke bramenjam van de bramen in het park waarvan niemand schijnt te weten dat je ze kunt eten. Ik zou ook graag zelfvoorzienend leven maar ja, de ruimte ontbreekt een beetje. We hebben wel een klein guerilla-moestuintje en ik ga volgend jaar proberen een tuinset te maken van pallets. Maar zelfgebakken brood, dat vinden de ouders heerlijk maar de kinderen...die hebben veel liever aldi brood helaas. Ik ben bang dat ik te laat begonnen ben met sommige dingen. Maar toch zie ik veel zelfvoorzienend gedrag bij de oudsten. Zo wil de oudste echt niet meer uren gaan werken op zaterdag. Haar argument; ik heb toch genoeg? Ik weet dat het niet goed is in deze maatschappij om zo te denken maar stiekum ben ik er wel trots op als ze lekker een fietstochtje gaat maken met ons in haar tweedhands jas op haar superoude fietsje..flesje kraanwater en boterham mee. Ja, geluk zit in vrijheid!

  • Dat was ook mijn idee Dimario. Ik ben het helemaal met je eens.
   Dan hoef je het ook niet naar de boekenbieb te brengen.

  • Wat een interessant boek, bedankt voor de tip! Gaat direct op mijn wensenlijstje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>