|

Milieuvriendelijke wasmachine van LG en het antwoord op de vraag van gisteren!

LG 6motion guy01 highres

Een wasmachine werkt door vier factoren: chemie, tijd, beweging en temperatuur. Samen zijn ze 100% verantwoordelijk voor het wasproces.

Meer beweging = lagere temperaturen en minder wasmiddel

Dus als er van één factor minder is, moet er méér van de andere zijn. Andersom geldt dit ook: als er meer beweging is, dan is er minder chemie en tijd nodig, én kun je volstaan met een lagere temperatuur! En dat is natuurlijk goed voor het milieu.

Milieuvriendelijke wasmachine van LG

Dat maakt de revolutionaire nieuwe wasmachine van LG een grote aanwinst! Deze wasmachine, genaamd de LG 6Motion, draait namelijk niet alleen maar rondjes, maar doet de was zoals onze oma’s die vroeger met de hand deed. Oftewel, met maar liefst 6 bewegingen!

Zie ook wasmachine reinigen.

6 spannende mannen demonstreren!

Om dit goede nieuws te verspreiden, hebben ze bij LG een wel heel bijzondere reclame gemaakt. Zes gespierde mannen, met slechts een handdoek over hun edele delen, representeren de 6 bewegingen van de wasmachine. Werkelijk een genoegen om naar te kijken.

Even een moment voor jezelf

Ik wilde het filmpje ‘even’ kijken, maar voor ik het wist wilde ik alle mannen hun ‘moves’ zien demonstreren. Een voorproefje van de 6 mannen vind je hier onder, maar ik raad je echt aan een bezoek te brengen aan The 6 Motion Men.

En zeg dan van te voren even tegen de kinderen: ‘Mama is heel hard aan het werk!’ zodat je ongestoord kunt kijken.

Deze post werd gesponsord door LG

N.B. Wist je dat waspoeder beter is om vetluis te voorkomen?

Neem een email abonnement!

b01e745fc56bd0c875d82ada990bb0a1

Similar Posts

6 Comments

  1. Nou, dat was nog eens een lekker hapje, zo bij de koffie vanochtend! Nu nog even uitvinden hoe milieu vriendelijk de wasmachine dan is want dat stond er niet bij, of was ik misschien teveel afgeleid?

  2. Als die mannetjes maar geen koudje vatten want dan moet de verwarming weer hoger, gaan ze zweten, extra kleding enz. enz. Doet de besparing weer teniet.
    Ze vinden wat uit…… Ik zelf heb ook een LG maar dan zonder die kereltjes maar wel met een heel mooi muziekje als de was is afgelopen.

  3. Ik krijg hier de lange versie niet op ‘t scherm …

    En dan nog een ouwe oma vraag: is meer beweging niet meer slijtage? (van je wasgoed dus).
    Of ben ik nu veel te weinig afgeleid bezig :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.