Reacties

Kees Flodder Sinterklaas oftewel de Stefan de Walle Sinterklaas — 24 reacties

 1. Ik heb het niet gezien maar kan me Bram van der Vlugt nog goed herinneren in de rol van Sinterklaas. Zelfs die vond ik vaak al erg jeugdig doen. Sinterklaas is toch hoogbejaard, dan moet hij ook wel zo overkomen op de kinderen anders geloven ze er al heel snel niet meer in en dat is toch jammer.

 2. Komt goed ;) Voor Bram van de Vlugt speelde Adri van Oorschot Sinterklaas en als ik mijn ouders moet geloven was die man helemaal geweldig. Bram vonden ze tijdens onze generatie ook super dus met Kees Flodder komt het ook vast wel goed hihi. Ik zat trouwens wel te denken dat je als acteur toch geen mooiere rol kan bemachtigen als die van Sinterklaas.

  Groetjes Isabelle

 3. Ohhhh ik vind het zo jammer! Van der Vugt was echt de Sint uit mijn jeugd. En dit jaar maakt mijn oudste dochter voor het eerst echt bewust Sinterklaas mee en nu is het een ander. Ja ik vind het jammer. Ik vond Bram veel beter. Als ik nu de Sint zie, moet ik de hele tijd denken aan die ranzige acties van Kees Flodder.

 4. Iedereen hecht aan zijn eigen Sinterklaas, dus de kinderen van nu zullen deze Sint vast super (gaan) vinden. Mijn topper: Godfried Bomans, al weer een hele tijd terug. Die kon pas waardig schrijden, en zich prachtig uitdrukken!
  Maar wat vinden jullie dan van de pieten die je er nu bij hebt? Vroeger was je als knecht van de Sint een authoriteit op zich. Tegenwoordig zijn de pieten halfgare clowns die raar praten. Geen wonder dat er protesten zijn tegen het zwarte pieten schap.
  Groet, Loonlijstmama

 5. wat grappig dat je dat helemaal hebt gemist vorig jaar. bram is uitgebreid bedankt vorig jaar in een soort extra sinterklaasjournaal. ik vond bram geweldig, heb van deze nog niet zoveel gezien, maar het zal wel weer wennen, alleen de stem van bram vond ik alvast een stuk fijner (maar ja, dat is wellicht ook vertrouwdheid). net als de stem van pino die ineens een stuk hoger werd, vond ik ook zo raar, maar nu weet ik niet meer beter :)

 6. Wat een aanfluiting de sintintocht 2011 van de ntr. Goedkoop met al die sinterklaasjournaal nps logo's(shirtreclame) op zijn kleding.( Misschien voor een soort exclusiviteisrecht), rommelige pruik, te kleine vreemde mijter en nog achterste voren op zijn hoofd nee dit was echt een aanfluiting,

  Een beetje sint gedraagt zich waardig en staat niet te zwaaien en springen als een adhd Rocky. Ook zijn improvisatie vermogen is niet wat je van een acteur mag verwachten, hij bleef steken in herhalingen Hoe komen ze erop om deze acteur als Sinterklaas te casten, Zoek een sint met zo een tv programma, op zoek naar Sint. En laat Bram (de echte Sint) dan uitmaken wie zijn opvolger wordt. Wel uitzenden na 9 uur s'avonds natuurlijk .

  Ja ik weet het de kinderen zal het allemaal een worst zijn, maar het zijn toch de ouders die het geheel financieren, en die moeten er ook een goed gevoel mee hebben om er volledig voor te kunnen gaan.

  Guy Timmers,
  topsint.tk
  0611043727

 7. Ik heb niets van de intocht gezien, al weer eerder de nieuwe Sint op tv gezien. Ik vind het een aanfluiting! Veel te jong en dat is duidelijk zichtbaar. Met de overgang van de Sint uit mijn tijd, Adri van Oorschot, naar Bram van der Vlugt heb ik totaal geen probleem gehad. Dat was erg goed gedaan. Maar dit.... ik ben blij dat mijn kinderen niet meer geloven!

 8. Natuurlijk is het onmogelijk om Bram met zijn ongeëvenaarde geweldig manier van doen als Sint, te vervangen. ( het blijft mijn Sint) Dus een kopie was niet goed geweest.
  Maar Stefan nee, wat een slechte keus. Dit is geen Sinterklaas, dit is Kees flodder met een te grote pruik. Of te wel Sintekees.Laten we alsjeblieft de Sint alsjeblieft die oude wijze beetje statige man houden. En niet een uitgelaten adhd man die met vuisten in de lucht hohoho loopt te roepen. Daar hebben we pieten voor! In zijn rol groeien???? Sinterklaas is geen rol dat ben je, dat hoef je niet te spelen! Ik ga voor een programma in de trant van zoek de Sint, met idd Bram als juryvoorzitter. Hopelijk ziet de NTR hun fout, en maken ze het volgend jaar weer goed. Of nog beter, Stefan, hou de eer aan jezelf en neem afstand van onze traditie.

 9. Kunnen we nu met zijn alle niet gewoon een beetje meer vreugde eraan beleven???!!!! De nieuwe Sint Stefan heeft het geweldig gedaan, doe het maar eens na met alle commentaar erop. De man was gewoon heel enthousiast mee geworden van al die kinderen. Ik vond Sinterklaasfeest altijd zooo ingezakt.. nu ik dit zag werd ik eindelijk weer eens mee enthousiast gemaakt, juist door de nieuwe sint! Enne met de jaren wordt hij vanzelf ouder en rustiger, en tegen die tijd dat hij het niet meer kan, komt er weer een nieuwere sint, geweldig toch! Wees eens blij met de kids van nu, daar is het feest toch voor bedoelt: voor blije mensen. Goed gedaan hoor nieuwe sint!!! wij zijn fan!! Tot volgend jaar!

 10. Allereerst GUY, Stefan de Walle is gevraagd door Bram van der Vlugt persoonlijk, ze zijn niet alleen plaatsgenoten ( den haag ) maar ook collega s en hebben diverse toneelstukken samen gedaan!

  Uiteraard ben ik het eens met dat hij absoluut geen Bram Sint is MAAR destijds was Bram ook geen Adrie Sint natuurlijk, dit heeft simpelweg te maken met opgroeien met de Sint van die jaren hè....

  De kinderen die nu 5 zijn en over 20 jaar 25 zijn weten niet bete dan, en dat is dus dan de echte Sint hè....

  Dat gekozen is voor een jongere Sint is ook niet verwonderlijk ( al had het wel ietsje ouder gekund ) hij moet immers het liefst ook weer 25 jaaromzet langer mee natuurlijk.

  Hèt zat er wel in de meteen alle kostuums ook van de hoofdpiet etc. Zou worden eronderdoor, alleen had ik daarmee toch 1 of 2 jaar gewacht, omdat dan voor GROOT en KLEIN de overgang veel eter en logischer zou zijn geweest!

 11. Voor mij blijft Bram vd Vlugt toch wel de "echte" Sinterklaas en hij is heel lang Sinterklaas geweest, Dit jaar heb ik de intocht niet gezien, vorig jaar wel, toen was Stefan van der Walle voor het eerst Sinterklaas. Het is even wennen, zoals met alles wat nieuw is.

  • Whaaa, ik zie nu dat ik op een oude post antwoordde. In 2010 was Van Der Walle nog niet geen Sinterklaas, ik bedoel natuurlijk 2011.
   Sorry, niet goed op gelet.

 12. Nee, ik kan ook niet aan deze Sint wennen.
  Bran had ook een betere keuze moeten maken met het zoeken
  naar zijn opvolger.Ook het postuur klopt niet, lijkt wel of sint aan de lijn heeft gedaan.
  Je hoort ook te veel Dag Hoooorrrrrrrrrrrr.
  Dat deed Bram niet.
  Hopelijk worden ze bij NTR wakker en doen ze er nog wat aan.
  Groetjes Kees

 13. heel erg jammer dat de 'echte sint' weg is. natuurlijk wordt iedereen oud en moet op een geven moment de staf overdragen. maar ik had toch echt gehoopt op iemand die een zelfde soort sint is. beetje statig maar met het zelfde lieve gezicht waar je naar keek toen je as klein kind bij sint op schoot zat en vol verwondering naar hem keek. deze sint is geen sint maar een clown in een duur kostuum. hij doet zijn best maar deze sint is gewoon onze sint niet. dus ik hoop dat het beter wordt ( tenslotte was onze sint ook niet in een jaar populair.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>