Koopje bij Kruidvat: Air-o-crisp! Een wat?!

IMG 20200302 132344

Kijk eens wat ik kocht bij Kruidvat!

Een air-o-crisp!

Een wat?

Een air-o-crisp!!

Air-o-crisp: qu’est-ce que c’est?*

Oké, ik geef toe dat ik er ook nog nooit van gehoord had. Sterker nog, in mijn onnozelheid dacht ik eerst dat het een ding was waarmee ik heel voordelig mijn oven in een airfryer kon veranderen. Dus ik werd al helemaal opgewonden bij de gedachte alle fabrikanten van airfryers te slim af te zijn!

Maar het blijkt een soort extra rooster dat je in je oven kunt zetten.

Air-o-crisp: As seen on tv!

Er staat op: ‘As seen on tv’.

Dus.

Dan moet het wel goed zijn!

Toch?

kruidvat

Binnenkort mijn review.

Hopelijk is het een betere aankoop dan de vierkante zeef die ik ooit bij Kruidvat scoorde.

Zie ook Airfryer recepten.

*Voor de bezoekers die zich ergeren aan Engels op Huisvlijt: Mag Frans wel?

Similar Posts

23 Comments

 1. Succes!!!!!
  (Blijf er bij staan, kijk niet naar je mail!)
  Ik hoor graag hoe het afloopt.
  Al schrijf je in het chinees of russisch op je blog!
  (het is alleen de vraag of wij het dan nog snappen)
  Het is jouw blog dus jij mag zelf bepalen welke taal je gebruikt!

 2. wat ze allemaal tegenwoordig wel niet verzinnen! Ik heb zelf een Airfryer in huis, maar er gaat toch niet boven een frietje uit de frituurpan.

 3. ik heb het nog nooit gezien,en ook niet op tv. En hoe je iets schrijft hier moet jij helemaal zelf weten,mensen vergeten dat er in de Nederlandse taal heel veel Engelse maar ook Franse woorden zitten,daar zijn we zo aan gewent,dus klagen heeft geen nut. wij weten niet beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.