Bruidsmeisjes jurken

Toen mijn jongste zus in Londen haar trouwjurk ging kopen, gingen mijn twee dochters en nichtjes mee. Zij zochten daar bruidsmeisjesjurkjes uit naar de smaak van de bruid.

Hier onder zie je de jurkjes die ze pasten.

Bruidsmeisjes jurken

bruidsmeisjes jurken
De bruidsmeisjes jurken. De nichtjes van mijn nichtje heb ik anoniem gemaakt.

Zie ook mijn post over de Zeeman trouwjurk.

Welke denken jullie dat het geworden zijn? En wat vind jij het mooist: hetzelfde model jurk in verschillende kleuren? Of verschillende modellen jurken in dezelfde kleur?

Similar Posts

41 Comments

 1. Ik vind de jurken op de bovenste foto het mooist. De bovenlijfjes staan het best bij de figuren van de meiden. Bij de middelste foto vind ik de pasvorm minder mooi.
  Dat koningsblauw van de onderste foto vind ik niet zo mooi. Dat haalt zoveel aandacht bij het bruidspaar weg. Misschien dat ik het mooier zou vinden in een andere kleur.

 2. De jurken op de bovenste foto vind ik het leukste. Allemaal een andere kleur, wel dezelfde stijl. Als ze allemaal die royal blue kleur dragen, lijkt het wel een koninklijk huwelijk !

 3. Ik vind de eerste de beste

  Dat blauw te onnatuurlijk blauw,te fel!
  Oogt dan goedkoop.

  Ze zijn leuk voor de Disco

 4. Ik zou voor dezelfde kleur en andere stijlen gaan in plaats van andersom. Maakt het sneller één geheel voor mijn gevoel dan met verschillende kleuren.

 5. Ik vind de jurken op de bovenste foto er qua pasvorm het meest uitspringen, maar vind allemaal dezelfde kleur (en niet per se hetzelfde model) ook wel iets hebben. En dan idd wel op een manier dat de aandacht wel gewoon naar het bruidspaar getrokken wordt.

 6. als ik bruidsmeisjes zou nemen, zou ik wel willen dat ze op elkaar afgestemd zijn en dat het ook zichtbaar is dat ze een speciale functie hebben. Ik zou dus voor de onderste foto gaan. Maar wel in een andere kleur denk ik.

  Leuk voor je dochters om dat mee te maken!

 7. Super leuk! Ik had zelf op mijn bruiloft geen bruidsmeisjes (wel bruidsjonkers voor de ringen) en hadden ook geen kleuren thema of iets. Super leuk om dit zo te zien. Alles heeft wel wat eigenlijk!

 8. Ik heb totaal geen idee wat het is geworden. Ik zou gaan voor de blauwen. Het is mijn favoriete kleur. Welke kleur heeft ze gekozen?

 9. Ik vind de bovenste het mooiste staan bij alle meiden.
  Maar als bruidsmeisjes is allemaal dezelfde kleur wel mooi…alleen niet zo fel blauw.

 10. Allemaal dezelfde kleur jurk (en zelfs ook het zelfde model) zie je zo vaak op bruiloften, ja ik vind de eenheid dan wel mooi, maar moet zeggen dat ik hetzelfde model in allemaal andere kleuren wel veel leuker en vrolijker vind staan!

 11. Wel een leuk uistapje :) Persoonlijk zou ik de meiden lekker in spijkerbroek laten lopen, of iets wat ze zelf leuk vinden. Misschien vinden ze die jurkjes wel leuk, dan is dat ook okay. Maar als het dan jurkjes moeten zijn: pastel. PASTEL! En verschillende kleuren omdat niet iedereen even fleurig is in dezelfde kleur. Dus passend bij huidtoon, haarkleur en persoonlijkheid.
  Die blauwe jurkjes vind ik wel heel erg zakelijk.

  1. Mijn oudste dochter draagt nooit jurken, dus deze jurken zijn echt voor de bruid.

   Ik vind pastel eigenlijk ook wel heel mooi nu je het zo zegt. Zeker om de trouwerij eind mei is.

 12. Ik zelf vind de twee linkermodellen op de middelste foto het mooist: niet al te felle kleur en v-hals.

  Zonder verder iemand te willen beledigen, ik houd helemaal niet zo van dit soort gedoe. Bruidsmeisjes met bijpassende bruidskleding?! Blegh! Doet me heel erg denken aan van die nare Amerikaanse films, meestal comedies die echt helemaal niet grappig zijn…

  Ik ben zelf nog steeds niet getrouwd omdat we geen idee hebben hoe we kunnen trouwen. Weet vooral dat ik het niet traditioneel wil. Niet te duur. Toch leuk en dan voor iedereen, van jong tot oud.

  1. Wij zijn gewoon naar het gemeentehuis gegaan, hebben onze krabbel gezet, een boekje en een pennenset ontvangen en met 15 minuten weer naar huis om te klussen. Alleen mijn ouders waren er bij, als getuigen. Beviel me prima. Geen gasten, geen gedoe.
   Je kunt dat altijd nog later een feest of receptie geven.

   1. Ik schrijf er vast nog wel eens een blogje over. Zou wel willen, maar kennelijk heeft het geen prioriteit en kost het nogal wat hoofdbrekens (en dan heb ik het nog niet over geld gehad :-).

 13. een kleur! Zeker als je zusje “regels” heeft. Hier is het ook zo met bruidsmeisjes, 4 of meer. Ook voor de mannelijke kant. Allemaal hetzelfde dus. Vind er weinig bij zitten. Hopelijk vinden ze iets!
  Hoe gaat het met jou jurk?
  groet, Wilma

 14. Ik zou persoonlijk voor verschillende modellen in dezelfde kleur gaan. Echter zou ik wel asfwisselen qua accessoires. En natuurlijk niet dezelfde bruidssieraden als de bruid dragen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.