Reacties

Bruidsmeisjes — 18 reacties

 1. Eigenlijk vind ik het idioot gedoe die volwassen vrouwen in over het algemen lelijke kleding die maar bij 1 van de 8-10 redelijk passend is.
  Nu hou ik helemaal niet van uniformiteit in kleding bij persoonlijke gelegenheden. Alleen toen ik werkte waarbij we een uniform hadden was het wel handig, je had verder ook niet veeel kleding nodig.

  • Het is inderdaad vragen om moeilijkheden natuurlijk om voor een grote groep vrouwen 1 jurk te vinden die iedereen goed past, en die iedereen ook nog eens mooi vindt. Maar dat maakt het natuurlijk juist geschikt voor televisie ; )

   Een uniform lijkt me best handig. Hoef je ook niet te piekeren over wat je zult aantrekken!

 2. Ik vind dit sowieso vreselijke programma's! Wat een gedoe om een JURK! Ook dat programma waar een bruid een jurk uitkiest - daar gaan soms duizenden dollars in om - daar kun je een hoop naakten mee kleden!

  En ik begrijp inderdaad niet waarom je een volwassen bruidsmeisje zou willen hebben of zijn. Voor kinderen is het dan wel weer leuk - tenminste: mijn nichtjes hadden die plaats al lang opgeëist, terwijl er geen sprake was van een huwelijk aan mijn kant... Maar ik heb niet zoveel met mooie (en vaak oncomfortabele) jurken, en die jurken die je in Say yes to the dress ziet zijn soms vreselijk!

  • Ja ze geven zo 15.000 dollar uit aan een trouwjurk! En sommige bruiden kopen er zelfs twee. Eentje voor de ceremonie, en eentje voor het feest.

 3. Wij hadden 25 jaar geleden een bruidsmeisje en een jonkertje, ze waren 3 en 4 jaar. Ik heb hun kleertjes betaald, de schoenen betaalde moeder omdat ze die toch nodig hadden. zij gingen zogenaamd ook trouwen, heel lief en grappig was het.

  • Ik herinner me dat een klein neefje van mij bij een bruiloft van een zus (neefje was toen een jaar of drie) verontwaardigd was dat hij niet mocht tekenen. Dat is dus gelukkig meteen rechtgezet.... Neefje is nu een enorm lange kalige man van in de dertig...

 4. Volgens mij is say yes to the dress bridesmaids hartstikke nep...
  Het kan toch niet dat er steeds "toevallig"'één tussenzit die zo moeilijk doet...
  Volgens mij is het tenminste geënsceneerd en wellicht zelfs met acteurs.

  • Nee, dit is wel echt, alleen laten ze de extremen natuurlijk zien want anders heb je geen leuke tv. In Amerika en Canada is dit heel gewoon. En ze zijn echt niet allemaal tegelijk opgenomen.

 5. Nou dat geloof ik dus niet!
  Ga met een groep vrouwen maar eens een jurk uitkiezen die ze allemaal mooi vinden. Dat lijkt me altijd moeilijk.
  Mijn dochters en ik kijken het ook regelmatig. Ik vind het wel leuk hoor.
  Blijkbaar is het in Amerika normaal om een hele sleep volwassen bruidsmeisjes te hebben.

  Wij hadden bij onze bruiloft 2 bruidsmeisjes. 2 Nichtjes van 5 en 6 jaar oud. De stof voor de jurken heb ik betaald. De moeders hebben de jurken zelf genaaid.
  Wij vonden het erg leuk en de 2 dametjes ook. Trots met hun eigen bruidsboeketjes!!
  1 van mijn bruidsmeisjes gaat volgende maand zelf trouwen!!
  zucht...waar blijft de tijd ;-)

 6. Wij hadden op onze bruiloft 3 jr. geleden drie bruidsmeisjes, mijn twee zusjes ( toen 9 en 12) en mijn nichtje van 14. Ik was bij haar ouders bruidsmeisjes geweest (ik was toen 5). Ik heb een speciale band met haar. Mijn moeder heeft stof gekocht en de jurken gemaakt. Schoenen heeft m'n nichtje zelf gekocht. Sieraden heb ik voor ze gekocht, dat was gelijk een aandenken.
  Ik heb (samen met m'n moeder) alles uitgezocht. Het stond ze alledrie prachtig :-)
  M'n nichtje heeft de jurk met schoolbals ook aangehad, dus dat was wel een extra bewijs dat ze de jurk echt mooi vond.

 7. Dat programma heb ik nog nooit gezien. Als ik het goed begrijp heb ik er ook niets aan gemist.
  Zelf ben ik als klein meisje bruidsmeisje geweest op drie bruiloften van familieleden.
  Mijn moeder maakte de bruidsjurken en ook mijn jurkjes heeft ze zelf gemaakt.

 8. als ik dit soort programmas voor de eerste keer zie lijken ze me wel leuk,maar uiteindelijk gaan ze snel vervelen ,omdat het eigenlijk elke keer over het zelfde gaat ,net als een film die nagemaakt word met telkens nieuwe acteurs, bij mijn bruiloft had ik geen bruidsmeisjes, wel ben ik er zelf een geweest met een vreselijk lelijke jurk , vooral voor een meisje dat helemaal niet van jurken en rokjes hield , een kapsel wat meer geschikt was voor iemand van rond de dertig dan voor een meisje van 8 jaar , afschuwelijke lakschoenen die de hele dag zeer deden en een ander bruidsmeisje wat ik helemaal niet kende en er nog vreselijker uit zag dan ik, en behalve die feiten weet ik eigenlijk helemaal niets meer van die dag.

  • Dat klinkt niet zo leuk Johmar! Balen dat het geen leuke herinnering is. Eén troost: het andere bruidsmeisje zag er nog vreselijker uit dan jij...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder