Reacties

Welk energielabel heeft jouw huis? Je energielabel schatten — 11 reacties

 1. Energielabel b. We hebben geen zonne energie en boiler. Kan volgens de berekening van mijn man nog steeds niet uit die investering. En wij vinden het ook lelijk staan die platen op het dak al komen er wel steeds mooiere die bijna niet meer opvallen.

 2. ik woon in een huurhuis met energielabel e , ik heb nog enkel glas op sommige plekken in huis en met de isolatie is het ook niet geweldig gesteld, omdat het niet mijn eigen huis is en ik toch wel zuiniger met energie om wil gaan heb ik bubbeltjes plastic en tochtgordijnen op de plaatsen waar ik nog enkelglas heb en ook voor het trapgat , verder heb ik isolatie materiaal om mijn verwarmingsbuizen en radiatorfolie achter de verwarming. dit zijn vrij goedkope oplossingen en verhuisbaar als ik ooit ga verhuizen, ik vind het wel jammer dat de woningbouwvereniging verder niets doet om de isolatie te verbeteren,maar dat komt omdat mijn woning een koopwoning word als ik eruit ga en zij dus geen belang hebben bij verbeterende maatregelen.

 3. Energielabel B en dat wist ik. Huurwoning is een aantal jaren geleden voorzien van nieuwe kozijnen ,deuren en dubbele beglazing, zolder- en spouwmuurisolatie.
  Was ook wel nodig, Ik zou nog wel zonnepanelen willen maar de woningbouwvereniging
  is daar nog niet mee bezig.
  Groet Thea

 4. Hier een A woning maar beter is de EPC-waarde berekenen zegt veel meer over een woning, zie dit als BMI rekenmethode zegt ook weinig over persoon :)

 5. Ik heb hem ingevuld en kom op C uit. Ik zou €450,00 kunnen besparen. Ik betaal maar € 900,00 per jaar en elektra en gas inclusief alle belastingen en vaste bedragen. Ik geloof eerlijk gezegd niet dat ik de helft zou kunnen besparen met deze maatregelen.

 6. Ik vind het bij het invullen lastig dat je geen deelgebieden kunt invullen. Zo hebben wij deels ramen vervangen, maar dus niet alles.
  Verder hebben wij veel ramen op het zuidoosten waar ook onze woonkamer is. De zon verwarmt ons huis een groot deel van het jaar.
  Ons huis kwam op label C.

 7. In de eerste instantie gaf hij een F aan ons huis, maar na het invullen kwamen we op een B.
  Wij hebben sinds kort zonnepanelen. Wij zijn ook aan het nadenken over een zonneboiler.

  Beneden hebben we wel dubbel glas, maar dat is al zo oud dat dat niet zo heel goed meer is.
  Dus ook al heb je dubbelglas, de energiewaarde daarvan gaat ook achteruit als het ouder is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder