Reacties

Winactie: foto op canvas t.w.v. 70,- — 21 reacties

  1. Ik zou graag een foto van mijn zoon Jonathan en zijn Opa op bet canvas drukken. De foto is al 4jaar geleden genomen maar nog altijd favoriet door de puurheid van liefde

  2. Als ik een print win dan zou ik graag een foto van mijn hond willen laten drukken. Ze is al 12 jaar bij me en ze wordt nu echt oud. Hopelijk duurt het nog heel lang maar dan heb ik een hele mooie herinnering.

  3. Ik zou graag een foto van mij en mijn vriend op canvas willen zien :). We zijn verloofd in Australië en ik zou graag een mooie, romantische foto van die dag aan de muur willen hangen :)

  4. Leuke actie! Ik heb al een enorme foto van mijn man (toen nog verloofde) en mezelf boven de eettafel hangen. Als ik win, kies ik denk ik voor een foto van mijn zusje en mij op mijn bruiloft, die ik dan aan mijn zusje cadeau geef.

    • Vergeten te zeggen : mijn pasgeboren neefje Jordan! Is het zeker waard om op canvas gezet te worden. Hij is knaaaaaaaaaap!!

  5. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Over twee maanden ben ik klaar met mijn foto challenge waarbij ik een jaar lang dagelijks een foto maak van mijn 3 dochters. Met al dat fotomateriaal zou ik graag iets leuks doen :)

  6. Wat een superleuke actie zeg!!... Ik doe heeel graag mee voor een kansje voor een prachtplaatje op canvas, vandaag toevallig een mooie foto geschoten van onze trekker (jaja tractor) en zou deze graag op canvas willen hebben. We gaan binnenkort verhuizen, en dan kan de trekker voorlopig niet mee, die staat dus nu ergens opgestald. Wat zal er nu leuker zijn om dan een leuk canvasdoek in ons nieuwe huis te hebben hangen van de trekker... Groetjes en een fijn weekend ilse

  7. Ik heb nog zoveel foto's liggen maar mooie van de kinderen en onszelf is het liefste wat ik wil aan de muur! En misschien dan ook nog wel met een tekst erbij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>