Winactie: foto op canvas t.w.v. 70,-

foto op canvasHeb jij mooie of dierbare foto’s die beter verdienen dan dat ze ergens op je computer staan?  Of in een doos rondslingeren? Foto’s die eigenlijk een plek aan de muur verdienen?

Dan is dit je kans! Ik mag namelijk van Webprint een foto op canvas ter waarde van 70,- weggeven!

Wat is een foto op canvas?

Canvas is een hele stevige stof. Anders dan een gewone foto kan een foto op canvas tegen een stootje. Een foto afdrukken op canvas betekent een foto waar je je hele leven plezier van hebt.

Bij Webprint printen ze je foto op een hoogwaardig katoenen doek. Op katoen komen de kleuren van je foto namelijk het mooist uit. Het printen van je foto doet de foto service Webprint met een 6-kleuren proces. Daarna wordt er een waterbestendige coating over de inkt aangebracht. De foto wordt opgespannen op een houten raam.

Waar kun je uit kiezen?

Bij een foto op canvas kun je kiezen uit diverse mogelijkheden!

 • Je kunt kiezen uit staand, liggend of vierkant
 • Canvasdoek met kleine foto’s
 • Canvas met links 3 kleine foto’s en in het midden één grote
 • Canvas met rechts 3 kleine foto’s en in het midden één grote
 • Collage van foto’s op canvas
 • Je foto op canvas in popart stijll
 • Een kunstcollage: elke foto heeft zijn eigen lijstje op de foto op canvas
 • Je kunt kiezen uit een framedike van 2 of 4 cm
 • Combineer je foto met een Lief! ontwerp

Meer informatie vind je natuurlijk op webprint.nl.

Canvas ophangen

Als je bij Webprint een foto besteld krijg je er een ophangset bij! Dat is erg handig. Wij hebben meestal niet de juiste spullen in huis voor dit soort dingen. Maar als je bijvoorbeeld zo’n schilderijlijst aan je muur hebt, kun je de foto op canvas daar natuurlijk ook gewoon opzetten.

Zie ook mijn post over een Schilderijlijst kiezen en canvas foto.

Similar Posts

21 Comments

 1. Ik zou graag een foto van mijn zoon Jonathan en zijn Opa op bet canvas drukken. De foto is al 4jaar geleden genomen maar nog altijd favoriet door de puurheid van liefde

 2. Leuke actie! Doe ik graag aan mee. Wel jammer dat als je geen facebook en/of twitter hebt je kansen echt kleiner zijn.

 3. Als ik een print win dan zou ik graag een foto van mijn hond willen laten drukken. Ze is al 12 jaar bij me en ze wordt nu echt oud. Hopelijk duurt het nog heel lang maar dan heb ik een hele mooie herinnering.

 4. Ik zou graag een foto van mij en mijn vriend op canvas willen zien :). We zijn verloofd in Australië en ik zou graag een mooie, romantische foto van die dag aan de muur willen hangen :)

 5. Leuke actie! Ik heb al een enorme foto van mijn man (toen nog verloofde) en mezelf boven de eettafel hangen. Als ik win, kies ik denk ik voor een foto van mijn zusje en mij op mijn bruiloft, die ik dan aan mijn zusje cadeau geef.

  1. Vergeten te zeggen : mijn pasgeboren neefje Jordan! Is het zeker waard om op canvas gezet te worden. Hij is knaaaaaaaaaap!!

 6. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Over twee maanden ben ik klaar met mijn foto challenge waarbij ik een jaar lang dagelijks een foto maak van mijn 3 dochters. Met al dat fotomateriaal zou ik graag iets leuks doen :)

 7. Ik doe graag mee zodat ik een mooie foto van mijn lieve zoontje aan de muur kan hangen. De muur is op dit moment nog helemaal leeg!!

 8. Wat een superleuke actie zeg!!… Ik doe heeel graag mee voor een kansje voor een prachtplaatje op canvas, vandaag toevallig een mooie foto geschoten van onze trekker (jaja tractor) en zou deze graag op canvas willen hebben. We gaan binnenkort verhuizen, en dan kan de trekker voorlopig niet mee, die staat dus nu ergens opgestald. Wat zal er nu leuker zijn om dan een leuk canvasdoek in ons nieuwe huis te hebben hangen van de trekker… Groetjes en een fijn weekend ilse

 9. Ik heb nog zoveel foto’s liggen maar mooie van de kinderen en onszelf is het liefste wat ik wil aan de muur! En misschien dan ook nog wel met een tekst erbij!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.