Nieuwe kinderserie: Star Wars Rebels

imagesOf je nou een fan bent van Star Wars of niet, Star Wars is cultuurgoed!

Neem nou Yoda, een nogal onooglijk typetje. Maar hij is wel één van de belangrijkste figuren in de Star Wars serie. Yoda traint de held, Luke Skywalker. En sommige van zijn uitspraken zijn legendarisch geworden!  Zoals deze:

'Do. Or do not. There is no try.'

Die vind ik echt geweldig. Ik moet er altijd aan denken als iemand zegt: 'Ik ga het probéren.' Dan moet ik op mijn tong bijten om niet te zeggen: 'Er is geen proberen. Je gewoon beslissen dat je het gaat doen!'

Kinderserie Star Wars Rebels

Dus als je kind televisie wil kijken, dan is Star Wars een leuke optie. Zo krijgt hij tegelijk nog even wat handige levenslessen mee.

Vanaf 3 oktober zendt Disney XD de nieuwe tv-serie Star Wars Rebels uit. Deze is speciaal gericht op kinderen.

In dit spannende verhaal heerst de keizer met ijzeren vuist over het sterrenstelsel. Het zijn daardoor donkere tijden. Maar gelukkig is er een klein clubje rebellen dat zich verzet tegen zijn bewind. Samen nemen ze het op tegen gevaarlijke tegenstanders. En onderweg beleven ze spannende avonturen. Langzaam maar zeker worden de rebellen helden!

Maak kennis met de helden

In onderstaand filmpje kun je alvast kennis maken met Ezra, Kanan, Hera, Zeb, Sabine en de altijd mopperende en luie droid Chopper.

Praktische informatie

Star War Rebels begint morgen om 15.45 op Disney XD. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.