Reacties

Disney XD: stoere zender? — 6 reacties

 1. DisneyXD is geen stoere zender, het is vooral een zender met vreselijk slecht nagesynchroniseerde meuk. Daarom hebben we deze zender ook geblokkeerd op onze tv.

 2. Weet ik ook direct waar ik Tobias niet naar wil laten kijken ;) Maargoed, ik zei ook dat Tobias nooit naar de teletubbies zou gaan kijken en wat kijkt ie nu.... Juist ja. Oeps! ;)

  • Ik was altijd dol op de Teletubbies Daantje. Stiekem eigenlijk nog steeds. Het is in Teletubbieland altijd zo lekker rustig. En ze maken nooit ruzie.

   Waarom wilde je niet Tobias daar naar keek? Ik ben heel benieuwd!

  • Ik noemde de teletubbies als voorbeeld omdat ie daar precies op het moment dat ik reageerde naar zat te kijken ;) Maar ik heb in principe niet meer of minder tegen de teletubbies dan tegen andere televisie-programma's.

   Ik had gewoon het idee dat ik Tobias altijd bij de tv wilde weghouden. En dat doe ik ook het grootste gedeelte van de tijd, maar hij mag van mij altijd een kwartiertje tot max een half uurtje tv kijken op een moment dat ik even iets moet doen zoals koken of dweilen. En teletubbies is dan zwaar favoriet bij hem.

 3. Dochter kijkt liever naar Disney Channel en vooral Good Luck Charlie is favoriet. Zoon is gek op die marvel series maar ook al 14. Ook hier vroeger de teletubbies. vooral zoon was daar dol op. Ik blokkeer niets ze mogen van mij kijken. Vriendinnetje komt hier regelmatig kijken omdat ze thuis niet mag kijken. Dochter speelt liever buiten. Als compromis gaan ze dan eerst buitenspelen en daarna kijken.
  Ilse

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder