Winactie: win Happy Socks!

images

Heb jij ook ergens in huis een wasmand of hoekje met verweesde sokken, waarvan de andere helft van de aardbodem verdwenen is?

Als oplossing voor het sokkenprobleem kocht ik allemaal wítte sokken, maar maakte de beginnersfout ze in verschillende maten, en bij verschillende winkels aan te schaffen. Nu is mijn leven veranderd in een hopeloze puzzel, waarbij de stukjes op elkaar lijken maar nééét niet bij elkaar passen.

Happy Socks: kleuren de wereld vrolijker

Dat zal je niet gebeuren met Happy Socks! Happy Socks is een Zweeds bedrijf dat als missie heeft om de wereld een beetje vrolijker te kleuren met sokken. En dat is ze goed gelukt! Er zijn sokken in tijgerprint, met blauwe en oranje stippen, diamanten, zebraprint roze en nog veel meer.

Win een paar Happy Socks!

En ik mag een pakket van maar liefst 4 paar Happy Socks weggeven!

Om kans te maken op deze vrolijke sokken surf je naar de naar de pagina met Happy Socks op Sokken.nl en zoekt het antwoord op de vraag: ‘Waar worden de Happy Socks geproduceerd? Als je het antwoord gevonden heb vul je het in op onderstaand formulier:

Uit alle goede inzendingen wordt een gelukkige winnares getrokken!

Ken jij het probleem van de verdwijnende sokken? Heb je een oplossing?

Handig: vul hier onder je mailadres in, en krijg een berichtje als er weer een nieuwe post is op Huisvlijt!
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Similar Posts

20 Comments

 1. zucht net nog bij het opstaan en aankleden verzuchtte ik het weer, WAAR blijven al die sokken in hemelsnaam…..
  mijn oplossing, ik koop voor de groters bij voorkeurs 5-10 paar dezelfde, en voor de kleintjes ik was de sokken in een waszakje , helaas houd niet iedereen zich aan dit ehmm idee, dus werkt het niet echt, ehmmm echt niet :-(
  Maar die happy socks zien er erg leuk uit :-)

 2. Ik hang ze op de waslijn naast elkaar en vouw ze op door het bijbehorende stel als een bolletje in elkaar te vouwen.
  Gelijk na het uittrekken in de wasmand wil ook nog weleens helpen!

  Heb ook een keer gehad dat man en ik dezelfde sokken hadden in een andere maat. Daar heb ik, met een draadje, een gekleurd merkje bovenin de binnenkant van de sokken gemaakt van 1 persoon. Dat werkte.

  Geweldige sokken: die Happy Socks! Ga eens speuren op de site daar.

  Chanel.

 3. In ons gezin lopen we er wel eens als ‘Pippie Langkous’ met twee verschillende sokken aan, want ik ben regelmatig (tijdelijk) een sok kwijt.

 4. hahaha, wat herkenbaar, die witte sokken. Ik heb hetzelfde gedaan maar dan zwarte sokken. Dra-ma. Zelfs zelfde maat bij 1 winkel maar een half jaar ertussen levert een andere versie op. Nu zit ik met allemaal onke zwarte die net niet gelijk zijn (ik vond eens “onk” als Twents woord voor enkele sok – superwoord ervoor, niet waar?) Een oplossing, ik heb m niet, ze zitten in de sokkenhemel en mocht iemand die vinden – ik heb nog heel wat verzoeknummers *zucht*
  De Happy socks zijn super!

  1. Het ergste vind ik nog als ik echt dacht dat ze gelijk waren, ze in de kast heb gelegd als paar om dan ‘s ochtends vroeg te ontdekken dat de een toch echt anders is dan de ander.

  2. :D Bij mij zijn het vooral mijn dochters (donkerblauw en zwart is ‘s avonds nauwelijks te onderscheiden). En die komen er vaak in de loop van de dag (op school) pas achter.

 5. ik koop voor de mannen dezelfde sokken, al jaren bij de hema. Voor mijzelf heb ik aangepaste sokken dus niet in de gewone winkel. Mijn dochter is hier van de rare sokken en de oplossing daarvoor is een sokkenclip. Je maakt beide sokken erin vast en ze gaan zo in de was en de droogtrommel. Even aanwennen en dan gaat het gedachteloos. Geen probleem meer. Maar een keer per jaar, net voor de zomervakantie gooi ik alle enkele sokken weg die er zijn doordat er een stuk was bijvoorbeeld of toch mijn man bij een pak een paar speciaal gekocht.

 6. Ik gooi bij het opvouwen van de was alle enkelingen on een bakje. Een keer in de zoveel tijd mest ik dat uit en zijn alle duo’s stiekem alweer samengekomen.

 7. Ja herkenbaar probleem, daarom koop ik nu nog alleen nog maar één merk effen zwarte sokken en sindsdien is het al een stuk makkelijker om er paren van te maken. Maarja, er zijn nog sokken over van voor dit tijdperk en op de een of andere manier verkleuren ze ook niet allemaal hetzelfde en krimpt er ook nog wel eens wat, dus alsnog is het regelmatig puzzelen.

  Ik zal eens op de site van happy socks kijken of ik kan vinden of ze naadloos zijn, dat zijn hippe sokken helaas meestal niet en dan word ik er niet ‘happy’ van :)

 8. Praat me er niet van!!Zoveel weessokjes.Maar ik hang ze ook bij elkaar en bij het afhalen verdwijnen ze als”stel” in de mand.Of ik doe dezelfde sokken,bijv,zwarte of witte.Stelletjes worden minder,mar ze hebben geen 2 verschillende aan.ALhoewel….
  Groet, WIlma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.