Wilt u ook dominostenen?

‘Mama, mama, mama, goed nieuws!’ sjeesde Piet naar me toe. ‘De C1000 heeft weer een actie!’

En ik wist, dat we naadloos van de voetbalkaartjesactie van de Albert Heijn, waren overgegaan op de dominostenenactie van de C1000.

Nou kom ik bij de Albert Heijn niet zo vaak, vanwege zijn reputatie dat het een dure winkel is, en je er bovendien parkeergeld moet betalen! Toch had ik er vier pakjes voetbalkaarten gescoord. Ik haal daar namelijk graag kruidenkaas van het huismerk en ze hebben van die lekkere maaltijddozen voor Taco’s.

Van mij moesten de kinderen het dus niet hebben op het gebied van voetbalplaatjes, maar op Floris’ werk in Amsterdam bleken zijn collega’s regelmatig de Albert Heijn te bezoeken!

Dagelijks kwam Floris thuis met zijn tas vol voetbalplaatjes. Zijn collega’s zitten net een fase voor ons: ze beginnen voorzichtig zwanger te worden, en baby’s te krijgen. En die doe je nog geen plezier met voetbalplaatjes. Ik vond hun gulheid echt hartverwarmend!

Maar nu zet dus de C1000 het tegenoffensief in: bij elke tien euro boodschappen krijg je een dominosteen. En na een bezoek aan de Aldi waar ik 30 euro uitgaf, haalde ik de rest van de boodschappen bij de C1000 ad 45 euro en dat leverde mij vier dominostenen en een bijpassend zakje op.

Stiekem verheug ik me al op de verheugde kreten van de kinderen als ze ze zien!

Ik geef het schoorvoetend toe, maar ik ben als moeder zeker te beïnvloeden in mijn supermarktbezoek door dit soort acties.

Maar dat is allemaal de schuld van mijn kinderen!

Similar Posts

4 Comments

  1. Herkenbaar! Ik ben altijd de klos bij de ah-acties. Gelukkig spaart mijn zusje altijd fanatiek mee. Inderdaad, het ligt niet aan ons maar aan de kinderen ;-)

  2. Ik vind het toch altijd schattig als kinderen nog blij worden van een simpel voetbalplaatje of dominosteentje ipv de nieuwste spelcomputer.
    groetjes Jannet

  3. Ik ben benieuwd of ik het straks kan weerstaan als ze groter zijn. Moet eerlijk bekennen dochterlief heeft wel vier ijsknuffels van de Plus actie, maar daar doe ik naast bij de Lidl gewoon mijn boodschappen. Ik denk niet dat ik speciaal voor een actie naar een supermarkt zal gaan, maar kan niet voor de toekomst spreken. Zeg immers nooit nooit;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.