Reacties

Utopie van Sofie: documentaire over hoogbegaafde kinderen — 10 reacties

  1. Ik heb er weinig mee te maken nu. Maar zoals ik het heb ervaren was het niet best, niet afgestemd op de leerlingen, maar op het systeem. Je moet in onderwijs creatief zijn, dat levert meer resultaat op voor de leerling en meer bevlogen onderwijskrachten.

  2. Ik heb de documentaire ook gezien en vond het echt prachtig. Hoogbegaafdenonderwijs heeft mijn speciale interesse vanuit mijn achtergrond als plusgroepleerkracht en ik vond dit dus heel tof om te zien. De manier waarop Sofie van het project wordt gehaald, vond ik echt ronduit schandalig.

  3. Ik vond het een hele interessante documentaire, ze was zo goed voor de kinderen. Eindelijk iemand die bevlogen was en dan wordt dat als heftig ervaren door anderen ;-((

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>