Snel en makkelijk cadeautjes inpakken!

cadeautje inpakken

Soms wil je even snel en makkelijk een cadeautje inpakken.

Omdat je haast hebt, of simpelweg een slecht humeur.

Bijvoorbeeld een boek.

Dus zonder dat je eerst hélemaal cadeaupapier op maat moet knippen, het cadeautje erin vouwen, plakband zoeken (waar hebben de kinderen de plakband nú weer gelaten @!#@#), afknippen en het cadeautje netjes dichtplakken.

Met zogenoemde cadeauzakjes hoeft dat allemaal niet!

En het ziet er nog superleuk uit ook.

Cadeauzakjes van de Hema

Ik kocht bij de Hema een zakje met cadeauzakjes. Toegegeven, ze zijn niet geschikt voor álle cadeautjes maar simpele, platte cadeau’s kunnen er prima in.

Ik vind het resultaat telkens weer verrassend goed.

En duur is het niet: voor 1 euro heb je 6 cadeauzakjes bij de Hema.

Leestips

Similar Posts

18 Comments

 1. Mijn hobby is swappen, ken je dat? Dat is cadeautjes voor iemand bij elkaar zoeken. Ik gebruik dan ook vaak cadeau zakjes, super leuk!

  1. Ik heb er ook een paar gekocht maar gebruik ze nooit. Al onze kantoorartikelen inclusief postzegels, lijm en batterijen liggen in hetzelfde kastje. Het is de enige plek in huis die zo geweldig georganiseerd is, maar het is zo handig! Alleen een paar keer per jaar de gratis pennen schiften en de overtollige naar de kringloop brengen.
   Het kastje staat in een andere kamer dan die waarin ik werk, dus ik heb thuis een kantoorruimte en een postkamer :-D

 2. Een cadeau inpakken doen we alleen nog met de kerst. En wellicht een tip waar Appie niet zo blij mee is. Appie heeft heel leuk inpakpapier waar je ook heel goed boeken mee kan kaften. Ik neem regelmatig een velletje mee…

  1. Hoi, net als Sjoerd pak ik ook wel eens papier bij de Appie, maar ook bij het Kruidvat, daar hebben ze zelfs rollen lint! Ik koop dan wel wat (tandpasta oid) anders voelt het echt een beetje raar om een velletje af te scheuren.

 3. Meestal kan ik de verleiding niet weerstaan om het mee te nemen als ik ergens leuk inpakpapier dat betaalbaar is. En inpakken vind ik een leuke uitdaging dus dat doe ik graag. Maak ook wel gebruik van een inpakmogelijkheid als die in een winkel geboden is al neem ik dat niét op voorraad mee naar huis ( foei Sjoerd, als iedereen dat doet is het snel afgelopen)

 4. Ik heb er zo weinig talent voor dat ik een boek inpakken om op te sturen als vreselijk vind. Daarbij vind ik het zo zonde dat het meteen de vuilnisbak ingaat dat ik cadeautjes meestal zo geef.

 5. Behalve dat ik wel eens, zeer sporadisch Riet, een velletje meeneem bij de AH, koop ik nog steeds wel rolletjes om zelf kadootjes in te pakken.

 6. Ik pak graag in. Ik heb ook altijd verschillend cadeaupapier in huis. En krullint. En stickers. En leuke labeltjes. Ik leef me altijd helemaal uit. En ik vind het ook nooit fijn om in de winkel te moeten wachten tot mijn cadeautje ingepakt is. Maar van die zakjes zijn soms best handig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.