Reacties

De kracht van een cadeautasje — 23 reacties

 1. Hoi Nicole,

  ik vind ze ook heel handig en leuk!
  Zag ze ook heel goedkoop bij Flying Tigers. Enige kadootjes winkel!
  Het laatste kadootje dat ik kreeg: een doosje met eitjes!

  Groetjes en tot over en week of 2,
  Marlou

  .

 2. Ik gaf een uitnodiging voor ‘n high tea aan mijn jongste zus voor haar verjaardag! Op een mooie kaart geschreven met daaraan een theezakje en een strikje!

 3. Voordeel is ook dat ze niet scheuren zoals cadeaupapier. Als ik een cadeautje in een cadeautasje krijg en het tasje ziet er daarna nog netjes uit bewaar ik m om zelf een keer een cadeautje in weg te geven.

 4. Heb altijd succes met m'n tasjes! Ook kinderen vinden het leuk om een eigen tasje te krijgen, dus is de verrassing dubbel leuk. Koop ze meestal bij de Wibra.

 5. Het ziet er meteen zo feestelijk uit!
  Ik heb voor een bruiloft vorige week een foto van het bruidspaar laten afdrukken als puzzel. Die puzzel heb ik op een A4'tje geplakt waar ik de tekst op had geprint "We fit together like puzzle pieces". En dat heb ik in een foto-lijst gedaan. Ze vonden het een erg leuk cadeau. Ik vond het zelf ook erg leuk! :-)

 6. Het laatste cadeau dat ik gaf was een cadeaubon met sjaaltje en douchegel, mooi ingepakt in cellofaan. Er is een tijd geweest dat ik ook cadeautasjes gebruikte. Na het lezen van je blog wordt het weer tijd gebruik te maken van de cadeautasjes, deze zijn leuk, maar tegelijkertijd ook praktisch.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder