De kracht van een cadeautasje

cadeautasje

Het valt werkelijk niet altijd mee om een leuk cadeautje te verzinnen. Tegelijkertijd vind ik het toch ook wel leuk om iemand iets te geven. Gewoon, omdat hij of zij jarig is. Met lege handen komen voelt zo kaal.

Duur hoeft zo’n cadeautje niet te zijn.

Het gaat om het gebaar vind ik. En dat je met zo’n cadeautje uitdrukt dat je hebt nagedacht over die persoon, en moeite en tijd hebt gestoken in je gift.

Eigenlijk dus een beetje het geschenk van je aandacht voor iemand.

De kracht van een cadeautasje

Ik ben tegenwoordig een groot fan van van die kleine cadeautasjes. Toegegeven, ze kosten gemiddeld zo’n 30 cent, maar het oogt meteen zo leuk. En stiekem meen ik dat je een cadeautje dan niet verder hoeft in te pakken! Het zit immers al in zo’n mooi cadeautasje.

Deze theorie stond mij vooral erg aan toen ik voor het vraagstuk stond hoe ik een achthoekig doosje Celebrations een beetje leuk moest inpakken. Niet dus. Gewoon in zo’n leuk cadeautasje doen!

Tataaa:

Cadeautasje

Niets meer aan doen toch?!

Waar vind je van die handige cadeautasjes?

Ik koop mijn cadeautasjes meestal bij deze winkels:

Het cadeautasje op de foto komt uit een soort cadeaupapierpakket dat ik ooit bij de Kruidvat kocht. Daarin zaten vellen cadeaupapier, cadeautasjes en ook leuke stickers. (Zie ook Stickervellen Action!) Dat pakket was echt goud waard.

Als ze het ooit weer hebben bij de Kruidvat, koop ik het meteen!

Veel cadeautjes kun je net iets extra’s geven met washi tape!

Voor wie wel van inpakken houdt, lees: Cadeautje inpakken! en gratis inpakpapier.

Wat was het laatste cadeautje dat jij gaf/kreeg?

23 Comments

  1. Thea
  2. Lara
  3. Gerlien
  4. Evi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh