Reacties

Fles inpakken: Hoe pak je een fles leuk in? — 6 reacties

  1. Ik geef nooit een fles cadeau. Ik kreeg bij speciale gelegenheden vaak een fles wijn, totdat ik her en der maar eens ging vertellen dat ik niet drink. Waarschijnlijk vind ik het daarom ook een dodelijk saai, fantasieloos cadeau.

  2. in ieder geval je best gedaan,dat is waar het om draait en dat kun je gewoon zien,heel lief en leuk. als iemand moeite doet moet dat gewaardeerd worden ook al zien sommige mensen het niet,maar dat is hun eigen schuld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>