Reacties

Celebrations: een handig en feestelijk snoepje? — 44 reacties

 1. Wij hebben hier in de stad een winkeltje wat gerund en gevuld wordt door mensen met een beperking. Vaak hebben ze daar zulke ontzettend leuke dingetjes liggen voor heel weinig. Zo hebben ik van de zomer een hele lading leuke originele tuinfakkels gekocht voor 1,25 per stuk. Leuk inpakken en altijd weer iets leuks om weg te geven. Zo hebben ze ook altijd leuke washandjes en gastendoekjes liggen( leuk geborduurd enz) voor nog geen 2 euro. Altijd leuk en handig om in huis te hebben!

  en wat eten betreft heb ik idd altijd pasta, rijst en bijbehorende sausjes in huis. net als een paar blikken groenten.. je weet maar nooit en het is hier altijd een zoete inval, zeker onder het eten...

 2. Bier en wijn :) heb ik altijd in huis. Geen chocolade want dan blijf ik eten. Ik kocht deze doosjes maar dan de nepper van de Jumbo als de jongens trakteerden op school, voor de meesters en de juffen, daar bleef altijd van over en ik weet dat die heerlijk waren!

 3. Whahahahaha als ik juist iets laat staan, is het dus de celebrations.... dat komt thuis, gaat open en weg! hahahahaha Knap hoor, dat je dit voor visite en het gemak in huis kunt halen en kunt laten staan.

  Van de fles wist ik wel, want die heb ik weleens zelf gekregen. Lang, maar dan ook lang geleden. Ik heb het filmpje even gekeken, en ik snap daaruit, dat ze daar de bounty eigenlijk niet kennen, dus een Nederlands product eigenlijk? Bijzonder, ga ik eens even opzoeken waar de bounty vandaan komt oorspronkelijk. Die haal ik in grote verpakking weleens, de grote repen per 5 verpakt dus... en gooi ze in de vriezer, al van voor de bounty ijsjes kwamen eigenlijk. Lekker in de zomer.

  Wat heb ik in huis voor de visite, och, ik haal van alles, maar zoete dingen, ahum... meestal is dat op, op het moment dat ik visite krijg onverwacht, als ik het weet, dan koop ik het ook voor de visite en dan blijft het wel liggen, maar dan moet het wel de volgende of zelfs dezelfde dag zijn, anders kan ik opnieuw halen, hahaha

  Wat er wel constant is in het nu, fruit vooral, en aardappels, rode pepers, uien, voorraad genoeg! :P En vaak ook wel knabbels hartig, dat kan ook vrij lang blijven hangen, maar er zijn ook momenten dat dit heel snel ineens weer weg is.

  Friese droge worst ligt hier ook op voorraad ;-) Zolang Liefste niet weet waar? Dan gaat dit goed!

  X

 4. Die celebrations zouden veels te snel op zijn, maar inderdaad handig als je weet dat je visite krijgt. Kan iedereen kiezen wat ie lekker vindt. Ik heb altijd wel iets van een koekje in huis of nog iets om te bakken.

 5. Bloem en zelfrijzend bakmeel, beide low-budget verpakkingen. Daar maak ik alles mee. Geen speciale mixen voor mij ;-)
  Dat van die fles wist ik ook niet, erg leuk! Ik vind dat soort dingen ook leuk om cadeau te geven, onze jongens hadden een oreo snoepbox in hun kerstpakket, met verpakte koekjes en chocolaatjes: ook leuk.

 6. Deze chocolaatjes zijn altijd goed en geef ik vaak extra bij een cadeautje. Merci doet het ook nog steeds goed. Ik vind die met Marsepein zooo lekker.

  Ps: mis je de Action ook zo?

 7. Celebrations heerlijk!
  Ik moet eerlijk zijn dat ik niet standaard iets in huis heb qua snoep.
  Vooral nu in coronatijd niet. Ik werk al sinds maart 2020 thuis en als ik snoep ik huis heb, eet ik zelf alles op! Dus ik probeer niet te veel ongezonde dingen in huis te halen, anders kun je me straks rollen.

 8. Ik heb meestal niet zoveel in huis, als ik iets nodig heb of bezoek verwacht ga ik naar de winkel. Ik vind het gezellig als men mee blijft eten en kook dus altijd ruim voldoende. Koekjes ofzo hebben wij zelden in huis, en als we ze hebben, zijn ze gelijk op, ha ha ha.

 9. Deze zouden het nooit overleven tot we ze een keer nodig zijn haha! Super lekker, laatst had ik er nog één voor mijn verjaardag gekregen, het doosje

 10. Dit zijn van die handige dozen om in huis te hebben. Maar ja, ze zijn gewoon veel te lekker om te laten staan. Net als bij Mandy zou het bij ons al op zijn voor het nodig is haha. Dus nu snap je direct hoe ik aan die extra kilo's ben gekomen 🤪 hahaha.

 11. Ik ben vooral fan van de mini Bounty die erin zit. Toch haal ik bijna nooit een doosje, want 2 keer knipperen en ze zijn alweer op. Wat ik wel altijd in huis heb is een zak ongezouten noten en cranberries. :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder