Action afhalen met Click and collect – gestopt!

Action afhalen

In de herfst van 2021 kwam de action met het concept Action click and collect.

De winkels waren toen gesloten vanwege corona.

Dankzij Action click and collect kon je toch dingen kopen bij de Action.

Het was ook handig als je liever niet de winkel in wilde, maar wel iets wilde kopen bij de Action.

Action is gestopt met click and collect

Maar de Action is inmiddels gestopt met deze service. Op de website staat te lezen:

‘Inmiddels zijn de winkels weer volledig geopend. Daarom stoppen we met Click & Collect en Winkelen op afspraak. We willen je bedanken voor je vertrouwen in Action en hopen je snel te zien in onze winkels!

Ik snap dit ook wel, want als er iets is wat veel mensen doen bij de Action is het wel impuls shoppen ; ) En daarvoor moet je natuurlijk wel de winkel in!

Action afhalen met Click and collect

De Action Click & collect service wordt aangeboden voor een beperkt aantal producten. Het heeft dus geen zin om naar de website van de Action te gaan, en daar allerlei producten proberen te bestellen.

Je moet naar de speciale Action Click and collect pagina gaan.

Het Action Click and collect aanbod is groot

Op de speciale pagina vind je alle producten die je kunt bestellen en afhalen bij de Action handig bij elkaar. Ik zie meteen al een bol breigaren staan! Dus dat is fijn voor alle breiers, hakers en andere knutselaars onder ons!

Maar ik zie ook Action cartridges, printpapier, een superschattige houten poppenwagen, een bonbonnière, startkabels voor de auto, Action mondkapjes, opzetborstels voor elektrische tandenborstels, verf, schildersdoeken etc.

Kortom, Click and collect van de Action komt aardig in de buurt van het gangbare Ik-wist-niet-dat-ik-het-wilde-tot-ik-het-zag Action effect : )

Juich niet te vroeg! Een kleine tragedie in fotostrip ; )

Het kan zo maar zijn dat er bij jou in de buurt geen Action is met Click & collect. Ik probeerde het uit, en hieronder zie je het resultaat.

Stap 1: Ga naar de speciale Click & collect pagina:

Action afhalen

Stap 2: kies je producten.

Ik koos natúúrlijk iets nuttigs!

Action afhalen

Stap 2:

Action afhalen

Stap 3:

Screen Shot 2021 01 28 at 07.09.39

Stap 4:

teleurstelling

Vragen over Click & collect van de Action?

Op hun speciale pagina vind je een overzicht met antwoorden over afhalen bij de Action.

Lees ook mijn ervaring met winkelen op afspraak bij Action.

Similar Posts

24 Comments

  1. Typisch terug zo’n situatie van een winkel (keten) die plots het digitale licht gezien heeft en nog op die trein (die al jaren vertrokken is) willen springen en nu, uit noodzaak afhankelijk zijn van het internet shoppen, omdat mensen niet meer mogen / durven afkomen, mits je toch met 2 (hier in België) in geen winkels binnen mag…

  2. Wat raar eigenlijk want je moet het dus zelf ophalen ,wat is dan het probleem? De ICI Paris en ook Douglas hadden een optie om te bestellen en thuis te laten bezorgen vanuit hun winkels in onze stad en de afstand mocht maar ten hoogste 25 km zijn en mijn bestelling werd mooi verpakt thuisbezorgd door een medewerker .Wel balen voor je dus

  3. Wat een goed bericht. Wibra is nog niet veel uitgebreid. Maar het begin is er. Van mij mogen alle winkels direct openen en vaccineren zoals in Israël.

  4. Met jouw link kwam ik automatisch op de Belgische pagina, dus ik kreeg wel wat winkels net over de grens te zien. In Nederland lijken ze dit sowieso niet aan te bieden?

  5. Whahahahaha ja dat is ook erg. Ik merk dat vele sites tegenwoordig zo werken, je moet iets invullen, je moet iets doen, voordat je naar de volgende kan, en zo ben je even bezig om dan te merken dat het niet kan… erg slim van die gasten eigenlijk. ik noem het maar click bates of zo… ik weet het ook niet.

    Ik wens jou toe, dat je snel weer bij de Action terecht kunt in elk geval en dus ook vooral lokaal! Want dat is wat men zegt, en ik heb mijn Bruna bijv. maar die hebben al jaren een site voor heel Nederland ook, net als bolcom, dus dat komt dan niet ten goede van mijn Frensizer Bruna… die zijn eigen winkel draait met slechts de naam van Bruna erboven, dat vergeten ook een hoop mensen dat dit mogelijk kan zijn.

    X

  6. Vorige week nog gezocht naar mogelijkheden om online te bestellen en nu kan het dus. Ik ben alleen zo bang dat ik op dezelfde manier eindig als jij…diep teleurgesteld:(.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.