Reacties

Hoogte tafel: Wat is de juiste hoogte? — 5 reacties

  1. Wij hebben een tafel van 2.30 meter lang en 1.00 meter breed. Manlief heeft de tafel gemaakt, van eikenhout, passend op de plaats waar we 'm wilden zetten. Doordat we niet zulke brede stoelen hebben, passen we er ook met 16 personen aan. We zijn met z'n 10'en, dus de tafel is redelijk gevuld. Hij is 75 cm hoog, dus behoorlijk laag, zie ik nu. De stoelen zijn 46 cm hoog, er zit maar zo'n 23 cm tussen de onderkant van de tafel en de bovenkant van de stoelen. Gelukkig vind iedereen het lekker zitten, dus zo'n kleine tussenruimte (en zo'n lage tafel) hoeft geen probleem te zijn. En wordt het dat wel, dan maakt m'n man gewoon nieuwe, iets langere poten!

  2. Ik heb eigenlijk nooit echt nagedacht over de hoogte van mijn keukentafel, maar de onze is prima. Ze lijkt een beetje op jouw tafel op de foto. We hebben ze ooit gekregen, ik ben er nog altijd heel blij mee.

  3. Geweldige Tips! Ik wil ook een keukentafel aanschaffen, maar ik had er nieteens over gedacht om rekening te houden met de hoogte. Gelukkig dat ik het artikel optijd heb gelezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>