Tupperware bakje dat niet lekt gevonden

tupperware trommel

Elke dag reist mijn man van de Achterhoek naar Amsterdam, en weer terug. Omdat hij op z’n vroegst rond 19.45 thuiskomt eet hij de warme maaltijd altijd op zijn werk. Dat is meestal het gerecht dat wij de dag ervoor aten.

Regelmatig mopperde hij op ‘lekkende trommels’.

Trommel die niet lekt gevonden. Van Tupperware

Maar nu heeft er eentje die goed werkt. Het is er eentje van Tupperware. Ik vind hem erg mooi, want hij ziet er zo vrolijk uit.

Mijn man is vooral blij dat hij niet lekt.

Als ik me niet vergis betaalde hij 12,50 voor deze trommel. Ik kon hem helaas niet op de site van Tupperware vinden om het te controleren. Hij kocht hem op een zomermarkt, bij een kraampje waar ze Tupperware verkochten.

Zie ook Multi level marketing en Tupperware koekjesdoos.

Hoe vind je deze vrolijke, niet lekkende trommel?

Similar Posts

10 Comments

  1. hartstikke mooi zeg, maar je hebt toch ook van die bakjes met die klikdeksels, die lekken ook niet, maar fijn dat je er eentje gevonden hebt die werkt.

  2. Ik heb diverse Systema bakken, met een rubber randje erin en clips, daar kan zelfs soep in vervoerd worden zonder lekkage.
    Ik vind de trommel van je man heel leuk :)

  3. jemig wat een reis elke dag. Waarom woon je helemaal in de Achterhoek?
    Tupperware is inderdaad wel heel erg goed. wel lastig om een deksel of zo bij te bestellen. Willen ze je meteen een naar een party hebben.

    1. Jammer dat je die ervaring hebt! Zelf sta ik wel open voor losse bestellingen. Maar als consulente is het wel een drive om meer “party’s” te krijgen. En je kan altijd nee zeggen!

  4. Zeker een goed doosje! Het doosje is op dit moment niet te koop. Maar de prijs klopt wel! Als er mensen interesse hebben, zoek dan een consulente en vraag of ze er een voor je heeft! Of vraag het aan mij! Ik heb ook nog zulk soort doosjes liggen die ik verkoop (zelf ook Tupperware consulente!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.