Reacties

Tupperware bakje dat niet lekt gevonden — 10 reacties

  1. hartstikke mooi zeg, maar je hebt toch ook van die bakjes met die klikdeksels, die lekken ook niet, maar fijn dat je er eentje gevonden hebt die werkt.

  2. Ik heb diverse Systema bakken, met een rubber randje erin en clips, daar kan zelfs soep in vervoerd worden zonder lekkage.
    Ik vind de trommel van je man heel leuk :)

  3. jemig wat een reis elke dag. Waarom woon je helemaal in de Achterhoek?
    Tupperware is inderdaad wel heel erg goed. wel lastig om een deksel of zo bij te bestellen. Willen ze je meteen een naar een party hebben.

    • Jammer dat je die ervaring hebt! Zelf sta ik wel open voor losse bestellingen. Maar als consulente is het wel een drive om meer "party's" te krijgen. En je kan altijd nee zeggen!

  4. Zeker een goed doosje! Het doosje is op dit moment niet te koop. Maar de prijs klopt wel! Als er mensen interesse hebben, zoek dan een consulente en vraag of ze er een voor je heeft! Of vraag het aan mij! Ik heb ook nog zulk soort doosjes liggen die ik verkoop (zelf ook Tupperware consulente!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder