Reacties

Vandaag eten we Hete Bliksem! Met recept! — 16 reacties

 1. Geen stamppot in ieder geval want ik hou er niet van van geen enkele. Ik heb liever alles apart op mijn bord een aangezien ik koolhydraatarm eet is het meestal vlees, kip, vis en een warme en koude groente.

 2. Geen idee eigenlijk nog, denk het bloemkool met komkommer en braadworst wordt.
  Ik heb nog nooit hete bliksum gegeten maar ik hou ook niet van warm appels of appelmoes dus denk dit recept het hier niet gaan worden ;-)

 3. Avanti, dat gaat bij ons ook eens op het menu! Er is verder geen groente bij, no, dat vind ik wel weer een bezwaar, maar voor die ene keer...onze dochter zou zeggen :appels zijn ook gezond.
  Bedankt voor je tip :-)
  Wij eten vanavond groene spaghetti: spaghetti met een saus van spekjes, champignons, ui, diepvriesspinazie en een dessertlepeltje kruidenboter. Yumyum, een van de weinige gerechten die iedereen hier lekker vindt ;-)

 4. Wij aten het vroeger met bloedworst. Dat blijft hangen, dus doe ik dat ook altijd.
  Goed dat je schreef dat het met kruimige aardappels moet.Ik heb laatst nog iemand uitgelegd waarom vriendin haar boerenkool altijd mislukte met vastkokende aardappels. Kruimige zijn gewoon beter voor stamppotten en puree, ook omdat ze beter smaak opnemen.

 5. Ik heb een hete-bliksem-trauma, hahaha.
  Ik ben niet zo’n kieskeurige eter, maar ik hou niet van zoet en hartig gecombineerd. Op scoutingkamp aten we altijd een keer hete bliksem en ik vond het zoooooo vies!
  Wellicht zou het lekkerder zijn als we het zelf maakten, maar ik geloof dat ik die niet meer aandurf ;-)
  Wat leuk om te lezen waaróm het zo heet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder