Reacties

Gratis inpakpapier bij supermarkt en Kruidvat! — 20 reacties

 1. Laatst pakte ik, nav jouw blogpost, een doosje voor mijn man met spulletjes van de AH ermee in! Daarvoor nooit gebruikt. Iedereen weet duidelijk dat het van de AH is. Iets ermee inpakken wat daar niet vandaan komt komt nogal vrekkig over voor mij. Ik vind het zelf overigens geen enkel punt als iets niet ingepakt is. Uiteindelijk is dat papier voor eenmalig gebruik natuurlijk niet erg goed voor de wereld.

  • Wat leuk dat je naar aanleiding van die blogpost er een keer gebruik van hebt gemaakt Anke : ) Iets inpakken wat je daar niet heb gekocht, zou ik ook niet doen.

 2. Ik heb ooit bij de groothandel een enorme rol bruin inpakpapier gekocht. Hierin verpak ik eigenlijk alles. Ik versier het met mooie linten, plaatjes, stempels of iets anders wat bij de ontvanger past.
  Ik maak nooit gebruik van het inpakpapier bij supermarkt of drogist. Vroeger (toen de kinderen klein waren) rond Sinterklaastijd deed ik dat wel zodat er verschillende soorten papier in de zak van Sinterklaas zaten.

 3. Bij Albert Heijn een grote rol inpakpapier, zal eens beter opletten.
  Van de Praxis ken ik het wel.
  Het is een service die men biedt, Bij de Praxis wel gebruik van gemaakt. Hans

 4. ha Nicole,

  haha... ja... daar maak ik ook altijd gebruik van.
  Met Sinterklaas hebben ze leuk papier en ik pak gewoon mijn kadootjes daar in.
  Kreeg wel een keer commentaar, maar soit!

  groetjes!

 5. Misschien heb ik nooit goed gekeken, maar ik heb het dus bij 'mijn' supermarkt nooit gezien, zo'n rol inpakpapier. Ik vind het wel heel erg handig. Ga volgende week toch eens even goed kijken.

 6. Ik deed dat wel eens met pakjes die ik samenstelde uit bijvoorbeeld een mooie baddoeken set uit de ene winkel en een lekker zeepje van Kruidvat. Dat pakte ik dan bij Kruidvat samen in. Daar zie ik helemaal geen probleem of vrekkigheid in. Het is gewoon veel handiger met die inpaktafel en soms een lintje of een sticker voor extra versiering.

  Vroeger werd aan de kassa altijd gevraagd: "is het een cadeautje?" en dan pakte de kassière het in met een strik erop. Die paktafel is voor de winkel goedkoper, omdat de klant het zelf doet. Dat scheelt personeel en de klanten hoeven niet te wachten tot het pakje klaar is.

 7. Bij onze Jumbo hebben ze ook inpakpapier. Compleet met linten en stickers. Maar ik gebruik het ook alleen als ik iets gekocht heb bij hen in de winkel en dat in wil pakken. Ze hebben ook van dat doorzichtige folie voor bloemen. Dan kun je van twee afgeprijsde boeketjes toch een leuke bos maken.

 8. Ik haal zeker geen gratis inpakpapier, maar.............
  Als ik iets in moet pakken wat ik heb gekocht bij de winkel, neem ik wel mee, ook al zou ik thuis eventueel een ander papiertje gebruiken omdat ik dat er toch beter bij vind passen :)
  Wat meestal niet gebeurt :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder