Reacties

Kom ik ineens een foto van mijn vader tegen... — 25 reacties

 1. Misschien wel allebei, ik had het gelinkte logje gemist dus alsnog bij deze m'n oprechte medeleven.
  Het is ook nog maar heel kort geleden om iemand die je na aan het hart ligt te moeten missen.

 2. Gewoon blij mee zijn en er van genieten!
  Heel veel mensen hebben geen foto van hun familie. Denk maar eens aan geadopteerden of vluchtelingen!
  Mooi lijstje kopen en zet hem bvb op je nachtkastje.
  Fijne dag!

 3. Dergelijke onverwachte zaken kunnen vrij hard of heftig binnenkomen heb ik enige jaren geleden ook gemerkt. Ik kreeg een brief bezorgd waarop het adres geschreven was in een volmaakte kopie was van mijn vaders handschrift. Probleem was dat mijn vader al een jaar of 13 ervoor het tijdelijke met het eeuwige had verwisseld en dus fysiek niet in staat was om überhaupt een brief te sturen. Bleek dat de brief afkomstig was van een oud-klasgenoot uit mijn lagereschooltijd, de zoon van een neef van mijn vader.
  Je schrikt even en eerlijk waar, ik was even van slag.
  Leermoment was dat een handschrift erfelijk is en dat het dus geen verdienste is als je een mooi of lelijk handschrift hebt.

  • Oh, ik kan me je schrik helemaal voorstellen Willem! Het is dan misschien toch even alsof het toch een brief is van je vader. Wel bijzonder zeg dat die oud klasgenoot nu nog een brief stuurde!

 4. Wat een leuke foto van je lieve vader. Zo oogt hij mij wel toe. Zo goed dat je hier even een blog aan wijd. Ouders behouden altijd een plekje in je hart.

  Mijn vader overleed in 2005, ik mis hem ook nog steeds.

 5. Ach Nicole, dat verdriet blijft.
  Mijn vader overleed 50 jaar geleden, het doet nog steeds pijn.
  Wees blij en trots dat hij je vader was.

  Groeten
  Loes

 6. Wel een prachtige foto! Maar inderdaad; dat soort dingen kunnen je ineens overvallen. Maar dat geeft toch niks? Je moet gewoon doen wat voor jou het beste voelt. Lachen of huilen. Je mag zelf kiezen. En soms is het lachen en soms is het huilen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>