Reacties

Vr zkt zorgverzekeraar — 19 reacties

    • Dank voor de tip. Ik heb gekeken en dan kom ik uit op 111,- per maand zonder 100% vrije zorgkeuze. Bij mijn huidige verzekeraar moet ik 114,- betalen met vrije zorgkeuze.

  1. Een wachtwoord zichtbaar intikken is op te lossen door je wachtwoord in een kladbestand te zetten en daar uit te kopieren en in het wachtwoordvak te plakken. Kan je het ook niet per ongeluk verkeerd in tikken. Veel browsers willen overigens je wachtwoorden opslaan, dan hoef je ze ook niet meer in te tikken.

  2. Omdat ik ziek ben ( non-hodgkin) kan ik moeilijk van verzekering veranderen, het zou wel kunnen na veel gedoe, maar ze zijn niet verplicht me dan ook in de aanvullende verzekering te nemen. Tja aan zieke mensen kun je niet zoveel verdienen natuurlijk. Ik ben dan ook elk jaar mijn eigen risico kwijt, het is verdorie net of je voor je plezier kanker hebt waar geen behandeling voor is. En twee keer per jaar bij de oncoloog op visite bent omdat het zo'n aardige man is.

    • Je kunt voor een aanvullende verzekering geweigerd worden, voor de basisverzekering mag dat niet. Je zou dus voor de basis kunnen overstappen naar een andere zorgverzekeraar, en voor de aanvullende blijven waar je nu zit. Ik geloof niet dat heel veel mensen dat doen, maar je mag beide apart van elkaar afsluiten bij verschillende zorgverzekeraars. Zo zou je toch best nog een aardig bedrag kunnen besparen.

  3. Inderdaad,ook ik heb geen zin in al die rompslomp en over het algemeen betaal je linksom of rechtsom vrijwel evenveel en ben je alsnog veel geld aan allerlei eigen risico kwijt.

  4. Ik ben al jaren buj DSW en DSW is, volgens mij, de beste zorgverzekeraar. Niet de allergoedkoopste maar wel de meest sociale en dat vind ik erg belangrijk.

  5. Ik vind eigen zorgkeuze belangrijk. En geen gedoe met rekeningen. Dus ik blijf lekker zitten waar ik zit. De verzekering die ik nu heb stond in de top 3 wat betreft prijs. Ook mooi meegenomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder