Reacties

Plonia Loeve: blog uit het jaar 1912! — 17 reacties

  • Ooh, leuk! Wel grappig, zocht ernaar via google en toen kwam ik op een verhaal over de buurvrouw van drie huizen verder van mijn schoonmoeder van 80 jaar terug. Maar goed, ik ga eens lekker lezen :)

 1. Geweldig heb hem gelijk aan mijn favorieten toegevoegd ;-)Heb namelijk laatst ook een petroleumstel gekocht en maak daar heerlijke maaltijden op, ik zag de broeder staan en was gelijk geïnspireerd!

 2. ik zou dolgraag meer over mijn voorouders willen weten, mijn ouders kan ik niets meer vragen , zi zijn op oudere leeftijd getrouwd en tegen de tijd dat ik eigenlijk meer wilde weten overleden. contact met andere familieleden is er helaas niet.

 3. Ja heel erg geintresseerd. Kwam er pas gisteren achter hoe mijn opa heette doordat mijn neef was overleden. Mijn vader en zijn zus droegen de naam van zijn moeder, dat wist ik wel.
  Leek me een leuk leven maar in verhouding bij nu best zwaar. Ze leefden heel anders.

 4. Ik las over deze blog in de krant, een paar weken terug. Daardoor werd ik weer nieuwsgieriger - ik heb wat voorgeslacht zitten googelen.... Want verder is mijn situatie zo'n beetje als die van anonymus.

 5. Oh wat een goed idee, ik ga meteen om de blog kijken. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen, van nu, van vroeger, maakt me niet uit, ik houd van het verhaal van mensen. Mijn eigen voorouders hebben een verhaal dat zo uit een avonturenfilm kan komen, dus die heb ik ook helemaal uitgezocht ja haha

 6. Een leuke blog, heel mooi opgezet. Ik ben wel geïnteresseerd in de historie, maar niet speciaal in mijn voorouders. Ik heb overigens wel de volledige stamboom van mijn vaders zijde. Die heeft een neef van mijn vader gemaakt.

 7. Wat leuk! Ik vind het ook altijd leuk om de gewonen alledaagse verhalen te horen over mijn grootouders. Ik heb ooit met/voor mijn moeder zo'n boek ingevuld over haar jeugd enzo. Heel leuk om te horen hoe ze leefden, toen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder