Reacties

Moeder moeder hoe laat is het? — 11 reacties

 1. Ik draag al een hele tijd geen horloge meer. Inderdaad heel zen. Toch ben ik altijd en overal op tijd. :) In noodgevallen kan ik altijd even op mijn mobieltje kijken hoe laat het is. En in ons huis wemelt het van de klokken...we hebben er alleen al zes in de woonkamer. Tic van mijn man...

 2. Jaren lang de ene na de andere verslonden van goedkoop tot een hele dure. Ik weet niet wat het was maar soms had ik meerdere in 1 jaar tijd. En omdat ik bij de thuiszorg werkte kon ik beslist niet zonder. Nu heb ik een hele goede gevonden kostte toen 169, gulden en die is perfekt. Af en toe een nieuw batterijtje. Inmiddels is hij 17 jaar en er moet eigenlijk een nieuw glaasje op.

 3. Een polshorloge van Swatch!

  lekker plat
  kan tegen alle soorten water
  met een bandje dat op 'n armbandje lijkt

  Ik heb daarvoor allerlei soorten horloges gehad, van goedkope-van-de-markt tot dure-van-de-juwelier, maar niks lijkt bestendig tegen 'het huishouden' (inderdaad die handen/borden/doekjes wassen)

  Dit merk heeft me nog nooit teleurgesteld :) (Ik had er als kind ook één, maar die was echt te kinderachtig om nu nog te dragen.. overigens doet 'ie het nog prima!)

 4. Ook ik draag al jaren geen horloge meer, idd huishouden en kinderen wat teveel resulteerde in moeten afdoen bij afwassen/ nat worden. Soms hang ik een oud gouden klokje om , aan een gouden kattinkje, net te mooi en oud ( duur ? misschien) voor gewoon dagelijks. Jouw oplossing zou ik hier toch ook wel moeten kunnen vinden, hoop ik.
  Henriette

 5. Ik draag een polshorloge, maar altijd om mijn rechterhand (ben zelf ook rechts) ooit mee begonnen vanwege uitslag op de linkerarm, en tis toch veel makkeleijker, die arm gebruik je imeers veel vaker!!

 6. Draag al 16 jaar geen horloge meer. thuis gebruik ik het klokje op de oven. (zet ook regelmatig de kookwekker om niets te vergeten) en onderweg het klokje op mijn fietscomputer of mijn gsm.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder