Cashewnoten van de Lidl versus Jack Klijn

cashewnoten

Wat is lekkerder: Jack Klijn cashewnoten of Lidl cashewnoten?

Dol op gezouten cashewnoten

Ik ben dol op gezouten cashewnoten. En iedereen weet dat in (cashew)noten goede vetten zitten, dus ik beschouw het als onschuldige snackerij. Helaas zijn deze noten relatief duur, en zijn ze niet allemaal even lekker!

Jack Klijn cashewenoten vallen tegen

Zo haalde ik laatst de luxe noten van Jack Klijn, verleid door de belofte van ‘twee halen, één betalen’. Maar hoewel de noten op zich lekker waren, vond ik ze zo flauw!

Goedkope cashewnoten bij de Lidl

Veel lekkerder vind ik de gezouten cashewnoten (Alesso) van de Lidl, die voor een zeer vriendelijke prijsje verkocht worden.

Jack Klijn noten

Jack Klijn noten vind je onder andere bij de Jumbo. Zoals onderstaande cashew mix.

jack klijn cashewnoten

Lees ook mijn review van het Lidl verspakket.

Houd jij van cashewnoten?
Wat is jouw lievelingsmerk?

Similar Posts

13 Comments

 1. Ik ben dol op ongezouten cashewnoten. :D Ik vind die van de Jumbo (olacy) lekkerder dan die van de AH. Die van AH zijn altijd wat zachter op de een of andere manier.

 2. Meestal van de Lidl…..Omdat ik vlakbij de grens woon en meestal in Duitsland boodschappen doe koop ik ze daar, de meeste Lidl-produkten zijn er 5 ct, 10 ct of meer goedkoper….
  Manlief is gek op de pinda’s (zout), mijn favoriet zijn de cashewnoten en de notenmelange.

 3. Ik ben dol op cashewnoten maar eet ze niet vaak. Voor door het eten haal ik de euroshopper en voor de luxe heel heel heel soms op de markt. En dan zijn ze vaak nog warm, dan moet je oppassen dat ze bij thuiskomst niet al op zijn ;)

  Groetjes Isabelle

 4. In principe zijn ze wel gezond, maar de meeste cashewnoten zijn gebakken in olie. Dat maakt dat ze weer verzadigde vetten hebben gekregen. Ze zijn heerlijk hoor, daar niet van! Als je cashewnoten bv bekijkt uit de natuurwinkel zijn die veel lichter van kleur omdat die nog niet gebakken zijn. Die bevatten nog de onverzadigde gezonde vetten.

  Consuminderen met Marianne

 5. Ik wil alleen ongezouten cashewnoten en koop wel eens studentenhaver bij de Plus van een goedkoop merk en haal dan de cashewnoten er tussen uit.

 6. Ik vind zelf de noten van de Aldi het lekkerst. Goed knapperig en lekker zout. In de plastic bakjes bij de duurdere super vind ik ze snel flauw.

 7. bij een goede notenwinkel worden de noten gebakken in zuivere arachide olie, is pinda olie, puur plantaardig, heeft geen negatief effect op het cholesterol gehalte in je lichaam. en noten zijn zo wie zo gezond. eet met mate, maar elke dag een handje noten is een onderdeel van de schijf, dus lekker en gezond, bij de Hema koop je toch ondergoed, en bij de Lidl en Aldi kan je prima suiker kopen, maar noten eet je toch omdat ze lekker zijn, Koop dan eens een beetje, maar echt lekkere verse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.