Reacties

Sinterklaas komt aan in Doetinchem! — 8 reacties

 1. Alleen die in het eigen dorp bezoeken we. Daarna gaat Sint nog mee voor een feestje in een wijkgebouw en laat dat nou toevallig vlak bij ons zijn. Vorig jaar was het heel koud en zijn we alleen naar het wijkgebouw geweest.

 2. Het dreigde hier bijna in het water te vallen. Het regende hier gisteren zo erg dat dochter aangaf toch liever niet te gaan. Maar ineens liepen hier Zwarte pieten door de straat met Americo!! Toen bedacht dochter zich toch, even later was het droog (hoezee!) en zijn we alsnog gegaan. We hebben Sint en zijn gevolg niet meer van de boot zien komen maar waren precies op tijd voor de optocht en toen dochter een high-five kreeg van een piet was het helemaal feest. Minder druk dan voorgaande jaren maar juist daardoor bij ons supergezellig!

 3. Wij gaan normaal in ons geboortedorp waar onze ouders nog wonen. De intocht daar is aankomende zaterdag maar dan hebben wij ook een Sintfeest op mijn man zijn werk dus gaat de intocht niet doen.
  Het plan was afgelopen zaterdag in onze stad te gaan maar het judo-examen van onze zoon liep uit dus ook deze intocht hebben wij niet gezien.
  Geeft niets, hij ziet Sint op mijn man zijn werk, school en muziekles. Het komt dus wel goed met die lieve goede Sint.

 4. Liesje, je schrijft op de blog van Spaarvarkentje dat je mobiel permanent aan de oplader ligt.
  Dat kost GELD !!!!! (sluipverbruik)

  Groet, Bloem

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>