Reacties

Wat kun je allemaal laten bezorgen? — 33 reacties

 1. Een bloemenabonnement hebben we mijn oma laatst cadeau gedaan, zo leuk! Dat lijkt me zelf ook wel een leuk cadeau want ik koop nooit bloemen omdat ik het te duur vind. Met mijn verjaardag krijg ik soms wel 3 bossen die had ik dan liever gespreid gehad.
  Eten laat ik nooit bezorgen als ik dan zoveel geld uitgeef ga ik liever uit eten.

  • Wat leuk voor je oma! Nu krijgt ze elke keer een mooie bos bloemen.

   Wat je zegt over bloemen op een verjaardag heb je wel een goed punt: het zou eigenlijk fijner zijn om die gespreid te krijgen. Dan kun je er ook langer van genieten.

  • Dat is waar. Hoewel ik wel eens in de verleiding ben gekomen om een hele mooie bloemetjesbank te bestellen bij postorderbedrijf Bader. Die bank zag er echt superleuk uit. Alleen de gedachte dat het te druk zou lijken in de woonkamer hielp me tegen te houden.

   Maar inderdaad, hij had er ook wel heel anders uit kunnen zien bij ons thuis. Daar had ik nog niet aan gedacht.

 2. Ik laat ook steeds mee thuis bezorgen. Reuze handig als je op het platteland woont. Wat ik alleen nooit laat bezorgen is een maaltijd. Ik denk dat deze koud is als hij wordt gebracht omdat ze mijn adres niet kunnen vinden.

  • Vroeger konden mensen ons huis ook nooit vinden. Maar dankzij de Tomtom is dat nu meestal geen probleem meer gelukkig. Maar ze bezorgen liever niet bij ons, omdat ze het te ver vinden. Zal wel niet winstgevend zijn...

 3. Ik laat zelfs stofzuigerzakken thuis bezorgen ;-) ideaal. Vroeger moest ik daarvoor naar de stad en dat was natuurlijk altijd op een dag dat t helemaal niet uitkwam. Nu bestel ik eens per jaar en de volgende dag heb ik ze in huis.

  • Dat wisselt per keer. Ik google gewoon op 'stofzuiger zakken' en het serienummer en dan koop ik daar waar t op dat moment het goedkoopste is. Dat is meestal ook goedkoper dan in de winkel.
   Het is vooral het gemak. Ik kom niet vaak in de stad en als ik moet kiezen dan liever even naar de bieb dan de winkel waar ze stofzuigerzakken verkopen ;-)

 4. Ook bij internetboodschappen let ik erop dat ik eerder bij de kleine of lokale bedrijfjes koop dan bij de multinationals die hun winst steken in nog grotere beloningen voor de directie en in aandelen. We hebben hier een boerenproductenbezorgservice, op de fiets, dus ook nog eens goed voor het milieu. Ik benhiererg blij mee. Producten van boeren in de omgeving, eieren,kaas, brood, vlees, zuivel, fruit. De boeren krijgen fatsoenlijk betaald, het is allemaal lokaal. Helaas nog geen wcpapier dus dat komt wel van een grote grutter, of eigenlijk, een kleine zelfstandige supermarkt.

  • Wat een mooie reactie Greet!
   De wereld is enorm aan het veranderen en jouw zicht op internet inkopen was ik nog niet tegen gekomen! Ik sta er helemaal achter!

  • Wat leuk dat het allemaal ook nog eens op de fiets bezorgd wordt zeg! Ik vind het een heel goed idee dat lokale diensten ook aan huis bezorgd kunnen worden.

 5. Van de week ging het lelijk mis met de bezorging, de webshop had niet door dat ik een postbus heb. Dan kan je niet laten afleveren met DHL. Dat hadden ze moeten blokkeren eigenlijk. Maar goed, mijn nieuwe bril komt dan met enige vertraging.

 6. Ik bestel veel via webshops. Maar er is ook een nadeel. De laatste drie keer dat ik een pakket verwachtte van postNL konden ze geen preciezere bezorgtijd aangeven dan ergens tussen 8:30 en 21:30. Steeds vaker haal ik het wel op bij een ophaalpunt bij de supermarkt.

 7. Wij laten de boodschappen niet meer bezorgen omdat we juist duurder uit waren. Meubels en witgoed allemaal online en de rest haal ik nog lekker in de winkel. Maar shoppen is dan ook een hobby van mij ????

  • Intrigerend, dat je juist duurder uit was Patricia. Weet je ook waardoor dat komt? Marine van Min of meer bleek juist goedkoper uit te zijn dan als ze zelf de boodschappen haalde.

 8. Ik laat eigenlijk alleen maar kleding, sieraden en make-up etc. bezorgen. Maar de boodschappen lijken me idd ontzettend handig. Een matras zou ik niet snel bestellen, ik wil ze in de winkel eerst allemaal proberen.

  • Daar zit wat in Tamara. Hoewel ze bij dat matrasaanhuis dus aanbieden dat je de matras thuis kunt uitproberen is het denk ik niet de bedoeling dat je er een stuk of 8 bestelt om ze gezellig thuis te vergelijken : ) Dus daarvoor moet je dan toch wel naar de winkel.

 9. Tegenwoordig kan idd bijna alles worden bezorgd. Wat ik online bestel en bezorgd wordt.... meestal kleren of iets van bol.com.
  Maar meubels natuurlijk ook wanneer we ze gekocht hebben in de winkel. Alleen meubels/spullen van Ikea vervoeren we zelf.

  • Ik ben benieuwd MarjonS: waarom vervoer je de meubels van de Ikea zelf? Vind je hun bezorgkosten te hoog? Of is het omdat ze doe-het-zelf-pakketten hebben die je makkelijk kunt meenemen?

 10. Ik bljf zolang mogelijk bewegen ,fietend de boodschappen halen
  En score zo veel koopjes
  Kan zien hoe het er uit ziet
  En maak er gezellig uitje van

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder