Reacties

Wc rollen opbergen: 11 x inspiratie — 12 reacties

 1. Bij mijn dochter hangt een uittrekbaar metalen rek wat je plat op tafel gebruikt voor warme pannen. In verticale vorm kun je de wc-rollen ophangen aan de uitstekende voetjes. Staat heel leuk ! Kun je eigenlijk ook fotoos bijsluiten in de post comment?

  • Wat creatief bedacht van je dochter Sylvia. Ik vind het altijd knap hoe mensen soms een alternatieve bestemming weten te bedenken voor een gebruiksvoorwerp!

  • Ja, leuk is die hè? En zo efficiënt vind ik. Onze wc is er ook te klein voor. Ik denk dat iedereen dan zijn hoofd zou stoten aan dat ding.

 2. In de badkamer heb ik de tweede rolhouder. Handig want je plak 'm zo aan de muur, dus zonder boren - al kan ik dat prima. En past bij de kleuren van de accessoires in de badkamer.

  Beneden heb ik een lelijke rolhouder, maar hij functioneert en daarom mag hij blijven. Een beetje zoals nummer 1, maar dan uhm...lelijker :)

 3. ik woon in een huurhuis en de wc rolhouder is een simpel chromen ding. en voor wat betreft het op hangen van de rol, ik werk in de schoonmaak en wij leren in de tegenwoordig verplichte basis opleiding dat je een wc rol van de muur af op hangt, dit is uit hygiene oogmerk

  • Bedankt voor de tip Johmar. Als de professionals zeggen dat de rol van de muur moet afhangen, dan vind ik dat een goed argument. Zelf doe ik dat trouwens ook al. Ik vind het logischer voelen.

 4. Ik heb daarover een tijd geleden nog een interessant stukje gelezen : mannen zouden de rol anders hangen dan vrouwen (ik weet niet meer wie de rol met het papier naar de muur hangt en wie andersom). Ik heb het getest : blijkt hier dat de mannelijke helft van het gezin de rol met het papier niet tegen de muur hangt, en wij, de dames, wel. Vreemd he. Hier hangen de rollen aan houders zoals het eerste model. Het tweede en derde model vind ik leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder