Hype: sinaasappels eten onder de douche

sinaasappel onder de douche

Soms moet ik echt wel glimlachen om de dingen die mensen leuk vinden om te doen. Zo is er op het forum Reddit een heus subforum voor mensen die graag sinaasappels eten onder de douche : )

Sinaasappels eten onder de douche

Sinaasappels eten onder de douche schijnt namelijk een heel bevrijdende ervaring te zijn. Je hoeft je onder de douche immers niet druk te maken dat je knoeit, of dat je gaat kleven. Dat spoelt allemaal toch meteen weer weg.

Mensen delen op dit forum foto's van zichzelf in de douche met een sinaasappel en vertellen hoe het was. Hier onder een voorbeeld van zo'n foto:

Zou jij sinaasappels eten onder de douche?

Ook heel zonnig: de sunshower!

Similar Posts

20 Comments

  1. Ja, hoe komen ze er op hè Mijn oudste zoon kwam er mee. Die zit veel op Reddit. En blijkbaar waren er daar ook mensen die een foto van zichzelf on de douche met een watermeloen hadden geplaatst. En daar werd iedereen bloedlink over. Alleen sinaasappels mogen!!!

 1. Ik vind het wel iets hebben. Je moet inderdaad niet heel voorzichtig zijn om niet te knoeien.
  Je kunt dus met volle teugen van je appelsien genieten. Zelf zou ik het niet doen.

 2. Haha nee ik zou geen sinaasappels eten onder de douche en dat met een hele goede reden. Ik poets altijd mijn tanden voordat ik ga douchen en als er iets vies is, dan is het een sinaasappel eten na het tanden poetsen. ???? De hele smaak verandert dan!

  1. Ja, ik vraag me dan altijd af hoe zoiets tot stand komt. Is er ergens iemand geweest die dacht: 'Weet je wat? Ik ga een sinaasappel eten onder de douche!' En dat die vervolgens helemaal verrukt raakte van de ervaring en die wilde delen?

 3. Maar worden jullie dan niet nieuwsgierig wat er zo bijzonder is aan het eten van sinaasappels onder de douche? Ik krijg bij zulke berichtjes gelijk zin om het eens te proberen :-)

  LOL! Straks zit ik ook op dat forum... ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.