Reacties

Vrijdagmiddagwandeling met Trixie — 14 reacties

 1. Wat heerlijk hé, dat het zonnetje weer eens om de hoek komt kijken. Ik heb samen met kind en kat in de tuin genoten. Lekker met krijt het terras ondergekalkt :p Vooral blauw was favoriet, vandaar dat onze zwarte kat nu een blauwe gloed over zijn staart heeft. Hahaha! Geniet van je dag!

  • Ja, het zonnetje laat de wereld er meteen anders uitzien vind ik. Gezellig dat jullie zo met krijt in de weer waren : ) Dat is ook echt iets om te doen bij mooi weer.

 2. Lekker weer gelukkig .
  Weer lekker op pad zo naar sport .
  Eerst cadeautje naar de buurvrouw brengen voor de baby een Nijntje
  Genoten van je filmpje.
  Druk huishouden maar wel gezellig hoor .
  Kan me voorstellen dat je wel eens rust wilt en er met Trixie op uit trekt

  • Ja, de wandelingen met Trixie zijn inderdaad welkome momenten om even alleen te zijn. Hoewel er soms ook wel een kind meewandelt, en dat is dan ook weer waardevol.

   Leuk dat je een Nijntje geeft. Die doen het altijd goed : )

  • Dat had ik ook. Er staat daar een bankje, en soms ga ik daar zitten en dan luister ik naar het ruisen van het water. En dan kun je niet anders dan rustiger worden.

 3. Ja, joechee, over twee weken gaat de klok weer naar zomertijd. Ik krijg alweer de kriebels om de zomerkleren tevoorschijn te halen ;-) Gisteren heb ik eindelijk de potplanten in de borders gezet. Ik had al lang het plan om steentjes uit onze stadstuin te pulken teneinde borders te maken, en daar ben ik vorige week mee begonnen. Rozen, fuchsia's, margrieten, lavendel, kerstster en herfstaster, alles krijg nu een plekje in de vaste grond! Alsof je je gekooide huisdieren de vrijheid geeft, het voelt heerlijk :-)
  Vanmiddag nog verder werken, zodat de tuin zijn naam eindelijk waard wordt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder