Vrijdagmiddagwandeling met Trixie

wandelen huisvlijt

Het is vandaag vrijdag, en dus liep ik mijn vrijdagmiddagrondje met Trixie.

Witte zwanen

In tegenstelling tot gisteren toen het miezerige regende, was het een veelbelovende lentedag. En toen ik bij de laatste brug naar huis kwam, dobberden daar als een cadeautje twee zwanen onder de brug door.

Voor hen geen moeilijke vragen als: 'Waarheen?' of 'Waarvoor'. Ze gingen gewoon.

Ruisend water en tsjilpende vogeltjes

Het mooie aan deze tweede brug vind ik altijd het geluid van het ruisende water. Op de achtergrond hoor je trouwens ook nog tsjilpende vogeltjes : )

Ik deel deze mooie beelden en geluiden graag met jullie!

Wat doe jij op deze mooie dag?

Similar Posts

14 Comments

 1. Wat heerlijk hé, dat het zonnetje weer eens om de hoek komt kijken. Ik heb samen met kind en kat in de tuin genoten. Lekker met krijt het terras ondergekalkt :p Vooral blauw was favoriet, vandaar dat onze zwarte kat nu een blauwe gloed over zijn staart heeft. Hahaha! Geniet van je dag!

  1. Ja, het zonnetje laat de wereld er meteen anders uitzien vind ik. Gezellig dat jullie zo met krijt in de weer waren : ) Dat is ook echt iets om te doen bij mooi weer.

 2. Lekker weer gelukkig .
  Weer lekker op pad zo naar sport .
  Eerst cadeautje naar de buurvrouw brengen voor de baby een Nijntje
  Genoten van je filmpje.
  Druk huishouden maar wel gezellig hoor .
  Kan me voorstellen dat je wel eens rust wilt en er met Trixie op uit trekt

  1. Ja, de wandelingen met Trixie zijn inderdaad welkome momenten om even alleen te zijn. Hoewel er soms ook wel een kind meewandelt, en dat is dan ook weer waardevol.

   Leuk dat je een Nijntje geeft. Die doen het altijd goed : )

  1. Dat had ik ook. Er staat daar een bankje, en soms ga ik daar zitten en dan luister ik naar het ruisen van het water. En dan kun je niet anders dan rustiger worden.

 3. Ja, joechee, over twee weken gaat de klok weer naar zomertijd. Ik krijg alweer de kriebels om de zomerkleren tevoorschijn te halen ;-) Gisteren heb ik eindelijk de potplanten in de borders gezet. Ik had al lang het plan om steentjes uit onze stadstuin te pulken teneinde borders te maken, en daar ben ik vorige week mee begonnen. Rozen, fuchsia's, margrieten, lavendel, kerstster en herfstaster, alles krijg nu een plekje in de vaste grond! Alsof je je gekooide huisdieren de vrijheid geeft, het voelt heerlijk :-)
  Vanmiddag nog verder werken, zodat de tuin zijn naam eindelijk waard wordt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.