Reacties

Hoe kies je je nieuwe agenda voor 2017? — 25 reacties

  • Dat is niet duur Esmeralda. Dat is bijna een Action prijs.

   Een bullet journal lijkt me erg leuk als agenda! Dan kun je hem ook precies op maat en naar wens maken.

   Hoeveel tijd ben jij kwijt aan het maken van je bullet journal?

  • Slim dat ze ook familieplanners kopen per schooljaar in plaats van per gewoon jaar. En als je hem thuis hebt liggen is het formaat ook minder van belang.

  • Ik blijf ook hangen aan de Moleskine, omdat hij zo handig is. Hoewel ik dus soms wel verlangend kan kijken naar agenda's met bloemetjes en zo, maar die bieden dan toch weer niet de juiste indeling en opschrijfruimte.

 1. Goedemorgen, ik gebruik al meer dan 10 jaar de grote A4 ringband agenda van de Hema. Er staat echt álles in.... van het hele gezin. Vroeger: school, proefwerken, afspraken van ons gezin. Het motto was: "wat er niet in staat, bestaat niet" vroeger belangrijk als ik of mijn partner dingen planden en de kinderen waren klein, nu ook wie wanneer de auto mag enen..... en of een kind thuis komt aanwaaien en mee-eten. Een heel leven vastgelegd in 15 jaar agenda's.
  Echtscheiding, verhuizing, van brugklas tot eindexamen, alle vakanties, en dat maar voor 6 euro per jaar. Van de Hema. Ligt altijd open op tafel.
  Ik mis tegenwoordig wel een digitale versie om mee te nemen..... dat wel. Ben ermee aan het experimenteren maar wel niet erg lukken.

 2. Ik koop altijd een gezinsagenda, kun je veel in kwijt en dat bevalt ons prima. Maar waar ik als eerste naar kijk is de papiersoort die is gebruikt. Ik hou er niet van om op dat gladde papier te schrijven, papier hoort een beetje stroef aan te voelen.

 3. Ha tuurlijk heb ik al een agenda, want.....als je te lang wacht dan vis je naast het net en net die ene die ik t liefst wilde blijkt dan soms uitverkocht en dan ook meteen overal. Nee ik koop tegenwoordig vrij vroeg ene agenda.
  Liefst met een ringband en insteekmogelijkheden. Voor briefjes, bonnentjes en andere losse bewaarrommeltjes :-) of leuke fotootjes van de kids enz...
  Digitaal kan ik niks mee, die bekleift niet in mijn hoofd. En buiten agenda heb ik graag ook een soort van overzicht in mijn hoofd van de dingen die staan te gebeuren.

 4. Nee ik heb nog geen nieuwe agenda voor 2017, ben nooit zo snel.
  Ik verlekker en verbaas me inderdaad elk jaar naar de steeds uitgebreidere keuze.
  Vooral bij boekenwinkel in ons dorp is de keuze enorm.
  aldaar koop ik ook altijd de nieuwe inhoud voor mijn huidige agenda.

  Ik heb denk al 25 jaar een succes agenda, ondertussen al de 2e leren buitenzijde.
  Voordeel geen keuze stress, altijd hetzelfde, voldoet ruim naar behoefte!
  Heel soms gebruik ik even mijn telefoon om iets te noteren wanneer ik geen agenda bij me heb.
  Eenmaal heb ik zo'n mooie agenda gekocht van landleven, prachtig!
  Toch, mijn mooie succes lag in de kast, ik ben er ook aan verknocht!

  • De keuze is echt groot hè? En elk jaar komen er agenda's bij heb ik het idee.

   Een succes agenda lijkt me ook echt een klassieker waar je jaren mee kunt doen.

 5. Yes. Ik koop altijd aan het begin van het schooljaar een schoolagenda (die het hele schooljaar beslaat) en daarnaast gebruik ik een familieplanner (gewoon van het Kruidvat of van de Action, niet zo'n dure als die van Bol.com).
  Zo heb ik het hele jaar onder controle. en dat bevalt prima.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder