Giletje

Feitelijk heb ik genoeg kleding in mijn kast hangen, maar heel soms loop ik ergens langs, en bezwijk voor de verleiding. Dat gebeurde me zaterdag bij Duthler. Ik steven daar altijd op het rek ‘Sterk afgeprijsd’ af, en vond daar een mooi giletje. Oorspronkelijke prijs 50 euro, en nu voor 25 euro. Persoonlijk vind ik dat niet zo heel sterk afgeprijsd eigenlijk! Op zo’n minst zou daar nog 75% kassakorting af moeten, voor die echte kick van een koopje.

Maar goed ik paste het giletje, en vond het echt heel erg mooi. Zo mooi dat ik me over de relatief lage korting heen zette. Want zo’n giletje is wel heel makkelijk om een te strakke trui, of duffe trui, op te peppen. Bovendien kan ik dan wellicht langer zonder hemd door het leven, want ik houd niet van hemdjes, maar de kou dwingt mij uiteindelijk elk jaar weer ze te gaan dragen.

Dankzij dit giletje zie ik er plotseling ‘gekleed’ uit!

Similar Posts

15 Comments

 1. Die is idd erg leuk. Zo kan je weer meer combineren en ziet een simpel shirt of truitje er gelijk heel anders uit.

 2. Giletjes zijn ideaal als laagje extra en het zijn ook sfeermakertjes, want een jasje eroverheen, als het nog een beetje frisser is, dan heb je wéér een ander effect…

  Ontzettend leuk koopje, maar inderdaad 75% is pas ècht leuk als koopje :)

 3. Hartstikke leuk geslaagd!
  Ik herken je koopjes gevoel bij 70%
  Ik koop voor de kinderen ook wel eens bij kleertjes.com
  Dan begin ik ook te kijken bij de korting van 70%
  Voor mezelf koop ik weinig kleding.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.