Reacties

Bizar verkoopargument + 12 voorbeelden van verkoopargumenten! — 18 reacties

 1. Zelf ga ik daar niet in mee, ik heb maar een heel klein koppie(ben ook niet zo groot) dus staat het me ook niet, maar mijn bril mag ook een jaar of 7 mee gaan of soms nog langer en dan kom je niet zover met die trends.

 2. Daar kan ik echt helemaal niets mee, maar ik denk wel dat er mensen zijn die zich daardoor laten overtuigen, dat ze het idee hebben dat ze dan voorop lopen. Sowieso zou ik voor een bril echt geen trend gaan volgen, want ik draag mijn bril meestal langer dan hij trendy kan zijn. Ik heb lenzen, dus mijn bril verslijt niet echt heel erg (heb ik voor 's avonds en als er iets met mijn lenzen is). Ik heb zelf gewoon een eenvoudig zwart montuur. Vrij neutraal, maar niet suf.

 3. Ik moet eerst altijd even wennen, maar vaak vind ik trends iets later wel leuk. Ik loop nu bijvoorbeeld met een "nerd-bril" op mijn neus. Het was een goedkoopje, dat wel en ik heb ook nog een neutrale bril. Ik vind het wel leuk. En straks een vlinderbrilletje?? Leuk! Maar wel een goede actie afwachten, meer dan 70 euro wil ik niet uitgeven voor een trendy montuurtje. Maar zoals Johanna 7 jaar met 1 bril? Nee, daar ben ik te wispelturig voor...!

 4. Ik ben daar helemaal niet gevoelig voor, koop alleen maar datgene wat ik zelf mooi vind. Soms duurt het wel drie jaar voordat ik aan een nieuwe modetrend gewend ben en dan is het al weer uit de mode ;-(
  Maar de kledingmode (een bril heb ik niet) vind ik nu wel helemaal geweldig. Veel gebreide truien en vesten en tweed jasjes. Tweed vind ik mijn hele leven al prachtig, en nu mag het!! Joepie!!

 5. @Jolanda: dat herken ik helemaal! Een paar jaar terug waren van die zigeuneurrokken in de mode, en daar ben ik dol op. Toen kon ik heel makkelijk slagen.

  De huidige mode, vooral die aan de jaren tachtig doet denken, sla ik liever over. Hoewel tweed inderdaad wel leuk is: doet me denken aan het Engelse platteland en open haard vuren!

  @Eefje: mijn huidige bril is ook een nerd-bril. Die is verder heel basic, en weinig modegevoelig.

 6. Vreselijk zeg dat doet mij denken aan die reclame van die veel te dikke mevrouw in een kledingzaak die dan het advies krijgt van de verkoopster staat geweldig omdat ze dan is afgeleid door een koekje:-)
  Eigen smaak hoor, ik herken het trouwens wel, van de week heb ik met mijn dochter een bril aangeschaft, ik kreeg ook enge jaren 80 brillen te zien, die wij gillend van de lach op gingen zetten (werd niet gewaardeerd door de verkoopster).
  Ik heb mijn eigen dingen die ik leuk vind, en durf op mezelf te vertrouwen ;-)

 7. Ik hoef absoluut geen jaren 80 montuur aangezien ik -10 heb en met die grote monturen krijg je helemaal joekels van glazen en een loodzware bril die je alleen kunt dragen met pleisters op de oren.
  Getsie, ben juist toe aan een andere bril. Hopelijk zijn er ook nog kleine monturen.

  VeggieMo

 8. Bedankt voor jullie informatie! Ik had gedacht dat zo'n electrisch kacheltje een fluitje van een cent was als oplossing. Dat valt me dus behoorlijk tegen.

  Ik heb met mijn man overlegd, en die wil het eerst nog aanzien. Ook omdat we pas in februari verhuizen, denkt hij dat het dan misschien al minder koud is.

  Ik ben wel blij met de comments waarin jullie zeggen dat het helemaal niet zoveel werk is.

  Eventueel kunnen we de aanleg van cv op zolder uitstellen tot 2013.

  Nogmaals bedankt voor jullie feedback! Ik heb daar echt heel veel aan!

 9. Ik koop gewoon wat ik leuk vindt. Als dat op dat moment toevallig mode is, is dat alleen maar mooi meegenomen, want dan hoef ik er niet zo naar te zoeken ;)

  Maar ik laat me niet overhalen om dingen te kopen die ik niet mooi vind, alleen maar omdat het in de mode is...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder