Fotoboek: Bundel je mooiste momenten in een digitaal fotoboek

fotoboek

De zomervakantie is voor bijna iedereen tot een einde gekomen. Natuurlijk staat je camera vol met leuke kiekjes van de vakantie en de kinderen. Nu is het moment om deze mooie momenten te bundelen in een digitaal fotoboek.

Computer vol met foto’s? Zet ze in een digitaal fotoboek.

We zijn erg verwend met het nieuwe digitale tijdperk. Een klein nadeel is dat we minder snel onze foto’s laten ontwikkelen. Zo heb je binnen een mum van tijd een computer vol foto’s, maar lege fotoboeken. Natuurlijk kun je een moment voor jezelf zoeken om met de schaar en lijm aan de gang te gaan, maar maak het jezelf gemakkelijk. Bestel een fotoalbum met een Hema actiecode en bespaar jezelf geld en tijd.

Simpel en snel in een digitaal fotoboek

Het principe van de digitale fotoboeken is erg simpel. Via de speciale websites heb je een enorme keuze uit diverse maten en afwerkingen. Vervolgens ga je de foto’s toevoegen. De software van de fotoalbum aanbieder haalt de foto’s binnen via je computer en je plaatst de kiekjes op de pagina’s waar jij ze wilt hebben. Maak een tekstkader om er een leuke tekst bij te zetten of kies voor een effect zoals een schaduw. Je hoeft geen grafisch ontwerper te zijn om een waanzinnig fotoalbum te creëren.

Unieke agenda

Nu de scholen weer beginnen is het ook weer tijd voor een nieuwe schoolagenda. Ook deze maak je heel simpel zelf met een Fotofabriek Vouchercode. Door je eigen foto’s te gebruiken creëer je binnen een aantal klikken een unieke agenda. Ontwerp je eigen cover en profiteer van voldoende schrijfruimte. Je hebt plaats voor maar liefst 600 foto’s.

Tip: Wanneer je de foto’s ook een chronologische volgorde in je album wilt hebben, kun je de map waar je foto’s in hebt opgeslagen in de juiste tijdsvolgorde zetten. Dit doe je door op de map te klikken met je rechtermuisknop en vervolgens te sorteren op de tijd dat de foto’s geschoten zijn.

Tip: Wil je dat ouderwetse gevoel meegeven aan je fotoalbum?

Bewaar dan ook je vliegtickets, restaurantbonnetjes en museumtickets. Deze hoef je niet later in je digitale fotoalbum te plakken, je scant ze gewoon in. Zo heb je alle herinneringen compleet in een mooi en kwalitatief fotoalbum.

Wat doe JIJ met je (vakantie)foto’s? Blijven ze eeuwig op de computer, laat je ze ontwikkelen, of maak je er een digitaal fotoalbum van?

8 Comments

  1. Maris
  2. Hanneke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh