Bakker Bart gebruikt servies van…

Hoewel het voorjaar is, serveren ze bij Bakker Bart de koffie ineens in donkerbruine kopjes!

Op een donkerbruin schoteltje. En dat schoteltje is ook nog eens heel klein. Er past nauwelijks een suikerklontje op. Ik vond het dus geen verbetering! Daarom was ik nieuwsgierig welk merk verantwoordelijk was voor de donkere kleur, en het irritante formaat. Dat blijkt een heel bekend bedrijf te zijn.

Hint: hun logo is geel met blauwe letters.

ikea servies
Waar komt dit kopje vandaan?

Kun jij raden waar deze kop en schotel door Bakker Bart gekocht werden?

Ken jij Arcopal servies?

Similar Posts

16 Comments

 1. Haha, ik denk dat Suzie gelijk heeft! Onlangs las ik een stukje over dat bedrijf dat ze in het kader van de bezuinigingen gewoon minder materiaal gingen gebruiken voor o.a. hun meubels. Dunner plaatmateriaal bv., misschien is dat hier ook wel het geval: kleinere schoteltjes dan hebben ze minder steen/klei/keramiek nodig = goedkoper ;-)

 2. Ikea! 6 stuks voor 9,99.
  Als ik hun was had ik de lichte variant genomen. Vind ik al een heel stuk beter.
  Maar inderdaad het schoteltje is wel heel erg klein.

 3. hoe leuk zou het niet zijn als zulke bedrijven gewoon 2e hands kopjes gaan gebruiken, natuurlijk moeten ze wel enigszins van het zelfde formaat zijn ,maar verder gewoon allemaal verschillende kopjes met verschillende kleuren en ontwerpen , heel wat gezelliger dan de donkerbruine kopjes en ook nog eens heel goed voor het milieu en waarschijnlijk een stuk goedkoper

 4. Die kopjes vind ik er alles behalve aantrekkelijk uitzien.
  Dat ze van Ikea komen had ik intussen al wel ontdekt!

 5. Tsja, deze kopjes heb ik zelf ook. Zes stuks, bruine en grijze. Ik gebruik ze als mok, dus zonder schoteltje. Ze waren maar 30 cent p.s. in de koopjeshoek, vandaar

 6. Ikea
  Dit servies ging een tijdje geleden ( volgens dochter die daar wekelijks kwam in haar stagetijd) voor een habbekrats de deur uit.

 7. Goed geraden! En snel ook!

  Ik vind het ook geen mooie kopjes. Grappig om te horen dat ze voor een habbekrats Ikea uit gingen. Bakker Bart wilde zeker zuinig doen.

  Ik vraag me af of ze deze bruine kopjes overal hebben bij Bakker Bart of alleen bij ons in Doetinchem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.