Reacties

Bijbel journalen van Stephanie Ackerman — 8 reacties

  1. Prima voor mensen die er plezier in hebben. Maar ik moet persoonlijk niet aan dat geknutsel denken. Zie er ook totaal het nut niet van in. Maar nu hoeft een hobby natuurlijk ook niet perse nuttig te zijn.
    Lees liever een mooi boek of ga naar buiten wandelen of fietsen.

    • Wat ik ervan begrijp is dat knutselen voor veel mensen meditatief en rustgevend werkt. En daarnaast hebben ze er veel plezier in en hebben ze aan het eind iets moois gemaakt. Dat is ook leuk.

      Maar wandelen en lezen zijn inderdaad ook fijn om te doen.

  2. Wat leuk dat je dit boek mee nam. Ik kwam inderdaad ook tot de conclusie dat er veel biblejournaling in voor kwam maar dat je het ook heel goed voor bulletjournaling kunt gebruiken. Mocht je het leuk vinden, een recensie van de schrijfbijbel staat op mijn blog.

  3. Handlettering is helemaal mijn ding ;)
    Al jaren. Ik word er ontspannen van, net als van journaling, waar ik vaak te weinig tijd voor neem. Een ander ontspant voor de TV, maar daar kijk ik zelden naar. Ieder zijn ding.

    Leuk dat je het boek meenam uit de bieb. Had ik ook gedaan denk ik. Niet vanuit religieuze maar creatieve nieuwsgierigheid. Net als jij. Ik zie op blogs soms ook veel bijbelteksten langskomen. Mooi vorm gegeven, maar niet mijn tak van sport. Ik vind het wel mooi om te zien dat dat oude boek nog zoveel inspiratie geeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder