Zijn er nog mensen met problemen met Huisvlijt?

huisvlijtEven checken: zijn er nu nog mensen die problemen hebben met het lezen van (nieuwe) posts op Huisvlijt?

Als dat zo is kun je het volgende proberen:

 1. Leeg de cache van je browser. De cache van je browser is een soort opslagplaats. Veel gebruikte data worden daar opgeslagen, zodat je de volgende keer dat je een blog bezoekt niet lang hoeft te wachten terwijl hij laadt! Maar soms krijg je daardoor steeds een oude versie van een blog te zien. Als je je cache leegmaakt, zal je browser daarna de nieuwste versie van een blog ‘ophalen’. Geen idee hoe je een cache leegt? Hier wordt het heel duidelijk uitgelegd.
 2. Werkte stap 1 niet? Kijk dan eens of het met een andere browser wel lukt. Gebruik je altijd Internet Explorer? Probeer het dan eens met bijvoorbeeld Google Chrome.

Als bovenstaande niet hielp, vertel het dan vooral in de comments.

 

Similar Posts

17 Comments

 1. Ik zal misschien een van de weinigen zijn die op deze manier jouw blog af en toe leest, maar ik merkte dat op mijn smartphone vaak nieuwere posts van huisvlijt niet te zien zijn. Net heb ik ‘t nog even getest en als ik op mijn mobiel ga kijken dan is de eerste post die op huisvlijt te zien is die over de mason jar terwijl je intussen al iets van 4 of 5 posts verder bent. Gek he?

  Groetjes, Marielle

 2. Sinds de vorige keer heb ik er geen last meer van.

  Ik wil nog even kwijt dat ik vind dat je leuke blogposts schrijft. Ook al laat ik lang niet altijd een reactie achter ik kijk wel meerdere keren per dag bij je. Vaak gezellig bij een kopje koffie.

   1. Ik vroeg me af, kun je zien wie ikke is? Aangezien ik(ke) wel elke keer al mijn gegevens in vul voordat ik kan reageren. En kun je dat dan herleiden naar mijn blog?
    Wat ik(ke) overigens prima zou vinden als je dat kunt zien.

     1. Ok, dat is heel fijn om te weten. Dan weet ik dat ik niet geheel anoniem reageer voor de schrijver van een blog

 3. Ik heb ook het idee dat je sinds je je layout weer naar je “oude” hebt veranderd dat het goed is. Althans gisteravond op de i.pad meteen goed terecht gekomen en nu op de desktop ook goed terecht gekomen. Met je post van kort kapsel.
  Maar misschien komt het ook wel door dat je weer een plugin hebt verwijderd want begin van de week was het nog niet helemaal in orde maar al wel een heel stuk beter dan toen je de nieuwe layout had. Nooit weer doen he:-)

 4. Hier vanaf vandaag weer normaal.. cache is hier altijd leeg dus denk dat het toch met de plugin te maken had, op chrome deed alles wel hele week normaal

 5. Ik dacht dat het weer normaal was maar vanmorgen kon ik weer alleen via een omweg bij je nieuwste blog komen. Op dit moment is deze blog je laatste volgens mijn pc…

 6. Hoi, Ik had al aangegeven dat ik problemen heb bij jouw blog. Die zijn nog steeds niet verholpen, want ik krijg zelf de cache niet verwijderd. Ik zal manlief even vragen of hij dat kan. Hopelijk helpt dat.
  Je hoort het vervolg nog.

  1. ja ja, ik geloof dat het gelukt is en ik zie nu de nieuwste posts en alle reacties.
   Hopelijk blijft dat zo.

 7. Nou ik heb de cache kunnen verwijderen en het leek te helpen, maar als ik naar jouw blog ga krijg ik nu als nieuwste post de citotoets. Om de nieuwste posts te kunnen lezen moet ik ik in mijn mailbox klikken op reageren. Dan kom ik er wel.
  Opgelost is het bij mij dus nog niet. Ik werk trouwens met firefox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.