Wat heerst er?

griepgolfIk hoor altijd graag wat er zoal heerst op het gebied van virussen. Want dan weet ik wat ik zou kunnen verwachten!

Maar soms komen de virussen als het paard van Troje je huis binnen, oftewel in de vorm van je man! Vrijdagavond kwam mijn man thuis van zijn werk met flinke keelpijn, die in het weekend uitmondde in koorts en verkoudheid. Dus ik bleef zoveel mogelijk uit zijn buurt, maar helaas. Mijn keel voelt alsof er scheermesjes in zitten, en ik voel precies waar mijn neus met mijn oren zijn verbonden.

Ik voel me dus helemaal niet lekker… Bah!

Weet iemand of er één of ander zomergriepje heerst?

Similar Posts

9 Comments

 1. Oei… dat is niet zo fijn… bij mijn schoonmoeder die onthaalmoeder is zit er zelfs een kindje met buikgriep… zijn het niet gewoon de restanten van de virussen die er onlangs nog in zoeen grote getallen aanwezig waren… Hopelijk zijn jullie snel beter!

 2. Beterschap, hier ook een ziek kindje. En mijn man klaagde ook al over keelpijn, hopelijk gaat het mijn straatje voorbij. HEt is zomer….

 3. De mazelen heerst.
  Ik was nogal verbaast dat dat tegenwoordig als een gevaarlijke ziekte wordt gezien.
  In mijn tijd kregen alle kinderen de mazelen en werden kinderen zelfs bij elkaar over de vloer gebracht om te zorgen dat ze het kregen.
  Je zou er een beter immumsysteem door ontwikkelen als je gewoon alle kinderziektes kreeg.
  Alleen de rode hond werd als gevaarlijk gezien.

  Maar jouw symptomen lijken niet echt op de mazelen.
  Beterschap he!

 4. Het kan komen door airco: warm-koud-warm- … Hou daarom niet van airco.
  Buikgriep kan komen door de hitte …. Soms gaat het in je buik fermenteren.
  Hoeft niet perse in de lucht te zitten .,. Kan gewoon losse gevallen.
  Beterschap in ieder geval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.