Van tuin tot huis

In de tuin staat een prachtige struik weelderig te bloeien. Maar hij staat heel erg verstopt! Dus heb ik stiekem een takje van de struik afgesnoept en in een vaasje in de woonkamer gezet. Ik vind het prachtig staan!

bloemen
Tuin
vaas
Op de vaas

Similar Posts

10 Comments

  1. Mooi he, die bloemen uit de natuur! Ik heb zelf 3 emaille kannen vol met fluitekruid. 2 staan er binnen en 1 buiten. Ik zal wel zien hoelang het staat maar ik geniet er erg van. Het geeft wel meer rommel maar ik ga toch elke dag met de stofzuiger rond… Ik vind het veel mooier dan die structuur boeketten van de bloemist!

  2. Is het een azalia of een rododendron? Hoe dan ook hij is prachtig en zo op de vaas heb je er ook binnen veel plezier van.
    Ik heb nu seringen binnen staan dat geurt ook zo heerlijk.

  3. Goed idee om het af te knippen!! Ik heb dat ook gedaan met een paar knoppen uit onze pioenroos, die heb ik aan mijn moeder gegeven. Zo geniet zij ook mee van onze pioenrozen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.