Tas met man

Thea reageerde op mijn post over de Flying Tiger winkel en schreef dat ze de Tas met man zo leuk vond. Die heb ik toen natuurlijk meteen even opgezocht! En hij is inderdaad geweldig. En hij kost maar 2,-. Ik ga hem kopen voor mijn man voor Sinterklaas : )))En als mijn man hem niet mooi vind, pik ik hem zelf wel in. Hij kan prima in mijn schoudertas, en dan gebruik ik hem om plastic tasjes af te wijzen. Dan zeg ik gewoon: ‘Nee bedankt, ik doe het wel in mijn Tas met man.’

tas met manHoe vind je deze tas?

N.B. Kijk ook eens naar het goedkope smartphone hoesje dat ik vond bij de Flying Tiger voor mijn iPhone.

 

9 Comments

  1. VeggieMo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh