Over een jongetje dat zo graag met de trein wil

Onderstaande reclame voor de NS vond ik warempel mooi. Het heeft iets liefs!

Kijk maar:

Overigens gaat de reclame nog over een leuk product ook: kinderen van 4 t/m 11 kunnen gratis meereizen in de trein. Best leuk om zoiets te doen in de zomervakantie!

Lees mijn posts over Kids Vrij op Het Moederfront en mijn post over goedkope NS dagkaarten.

Reis jij vaak met de trein? Waarom wel of juist niet?

Similar Posts

18 Comments

 1. Ik reis slechts een enkele keer met de trein, als we bijvoorbeeld naar Amsterdam gaan. Dan zetten we de auto in Breukelen bij het station en stappen daar op de trein.
  Persoonlijk heb ik een hekel aan het openbaar vervoer. In sommige plaatsen is het er niet eens of zijn er slechte verbindingen.

  1. Hier bij ons op het platteland houdt het ook niet over. Maar als we naar de stad rijden, gaat er nu elk kwartier een trein. Dat is wel prettig.

 2. Ook ik reis weinig met de trein, maar voor mijn kinderen is het een hele belevenis. Daarom probeer ik toch ook af en toe een keer met mijn oudste twee kinderen met de trein ergens naartoe te gaan. Je ziet ze dan net zo genieten als dat jongetje in de reclame. ;)

  1. Dat is inderdaad erg leuk om te zien Marielle. Dan is het reizen meer dan alleen een verplicht nummer om van a naar b te komen, maar leuk van zichzelf!

 3. Als ik met de trein reis dan is het denk ik 2x per jaar. Meestal voor de belevenis “de trein” want de kinderen vinden het geweldig. Vroeger ging ik ook best vaak met de trein, toen mijn man in Rotterdam woonde en ik in Venlo. Gelukkig gingen we vrij snel samenwonen. Voor mij heeft het toch wel iets romantisch haha.

 4. Schattig. In België reizen kinderen tot 12 jaar gratis als er een betalende reiziger mee is.
  Wij gebruiken de trein regelmatig, zeker wanneer we naar de grootsteden gaan.

 5. Ik vind de reclame ook wel schattig. Ik ga echt bijna nooit met de trein, vaak is met de auto makkelijker en goedkoper.

 6. Ik moet dagelijks met de trein, maar als er dan in de zomerperiode zo’n kaboutertje helemaal verzaligd vraagt of je elke dag met de trein “mag” – ben ik weer helemaal verzoend met mijn “lot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.