Reacties

4 simpele hacks om je badkamer luxueus te maken — 31 reacties

 1. Opgeruimd is denk ik wel het sleutelwoord. Mijn badkamer is héél mini, dus er staat bij mij alleen een klein kastje en dat is het. Oké, en een kleine wasmand, maar als die niet 'overstroomt', stoor ik me daar niet aan als rommelig.

 2. Bij het uitkiezen van de badkamertegels heb ik bewust voor grote tegels gekozen met een rustige kleur. Nu de make-over bijna inzicht komt ben ik erg benieuwd.

 3. Ik hou het ook graag minimalistisch in de badkamer en werk daarom ook met afgesloten kasten (en geen rekjes). Ook hou ik niet van een mengelmoes van kleuren. Allemaal leuke tips alweer!!!

 4. de wasmand staat nog wel in de douche, maar de rest inderdaad niet. Maar met twee kinderen in huis lijkt het altijd vol.

  Love as always
  Dimario

 5. Wij hebben in onze badkamer ook lekker voor opbergmogelijkheden. Opruimen die spullen, dan ziet het er al een stuk netter en rustiger uit :-)

 6. Nou, de tips van Marloes kan ik eerlijk gezegd niet zoveel mee. Spiegels draaien? Spullen schuin plaatsen? Watte... Ik vind een plant in de badkamer altijd heel leuk. Dat maakt het net even wat gezelliger. Ik heb een nephangplant op mijn badkamerkast staan. En als hij stoffig wordt mag hij gezellig mee onder de douche met mij.

 7. Ik hou niet van die steriel (witte) badkamers. Als er nu 1 ruimte is waar ik de kleuren in het rond kan gooien en mijn creativiteit kwijt kan, is het voor mij de badkamer. Al is het maar omdat je er, buiten jezelf wassen, toch niets doet....
  In mijn witte badkamer, heb ik dus bloemen geschilderd, over de witte tegels die er al waren inderdaad. .

 8. Woon in een klein appartement met een en suite mini badkamer, dus ik heb er een douche, wastafel met kast en een kast voor de handdoeken en dat is het. Wasmachine staat in bergingskast en wasrek altijd in de slaapkamer.

 9. Ow, wat droom ik van een huis met een badkamer die je daadwerkelijk in kan richten. In de twee vierkante meter badkamer die ik nu heb past nauwelijks een wastafelkastje....

 10. Wij hebben een grijsblauw plafond, net als de vloertegels. En een massa planten. Ziet er heel knus uit! De twee grote spiegels zorgen voor ruimtelijk effect en door de nieuwe houten shutters komt voldoende daglicht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>