Livia tegen menstruatiepijn: helpt het?

Livia tegen menstruatiepijn

Tijdens mijn middelbare schooltijd viel ik ooit een keer flauw tijdens de handvaardigheidsles vanwege de menstruatiepijn. De dokter grapte dat een zwangerschap de klachten zou oplossen, en schreef me vervolgens de pijnstiller Fenex voor. Dat hielp goed, en tegenwoordig heb ik helemaal geen last meer van menstruatieklachten.

Maar mijn twee dochters wel, en de oudste kocht daarom het apparaatje Livia dat belooft je van de pijn af te helpen, zonder pijnstillers!

Op mijn review blog vind je een verslag van haar ervaringen met Livia tegen menstruatiepijn.

Leestips

Similar Posts

7 Comments

  1. Oke ik hoef niet te gaan liggen, maar af en toe is krom staan ben ik wel bekend mee. Tot mijn tandarts zei dat het krampen waren en dat ik daarom magnesium moest nemen. Niet die onzin uit supermarkt of drogist, maar serieuze. Of bananen moest eten. Ik heb minder last en slik dus minder rommel tegen de pijn.

  2. Ik heb hetzelfde en dan ook nog migraine erbij. Ik slik ook ibuprofain en tijdens en een paar dagen ervoor magnesium pillen. Heb het idee dat dat weliswaar werkt.

  3. Tja, die zwangerschap schijnt goed te helpen, maar ja…
    Ik kom er meestal heel goed mee weg en anders pak ik Aleve Feminax. Ben nog altijd blij met de vriendin die me dat ooit aanraadde.

  4. Pffff. Zo ziek geweest altijd. Verschrikkelijk. Bij mij hielp niks totdat de dokter eindelijk geloofde dat ik écht geen kinderen meer wilde. Hopla. Alles weg, probleem opgelost. Had ik tien jaar eerder moeten doen. Maar ja, da’s voor jonge meiden geen optie natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.