Reacties

Louis Theroux gemist: 3 manieren om alsnog te kijken — 12 reacties

  1. Dit klinkt echt heel interessant! Ik kijk graag documentaires, maar dan moeten ze wel goed in elkaar zitten. Met mijn NLZIET-abonnement moet 't ook te zien zijn, dus ik zet dit zeker weten op mijn lijstje. Dank voor de tip!

  2. Heb ook al jaren geen tv-gids maar kijk altijd even bij de online tv-gidsen (bijv die van nu.nl) wat er die dag aan aanbod is. Dan kan ik later besluiten om het online te bekijken.

    Ja, ik hou ook erg van zijn interviews en controversiele onderwerpkeuzes.

  3. Ik kijk ook graag naar zijn documentaires. We hebben geen papieren tv-gids, maar wel een digitale van Ziggo. Vanuit daar kun je direct opnemen, dus we kijken elk weekend wat er voor de komende week te zien is. Je kunt ook instellen dat een heel seizoen wordt opgenomen, dus als er een paar weken achter elkaar documentaires worden uitgezonden, heb je ze direct allemaal op je recorder staan.

  4. Ik heb grote waardering voor de manier van werken van Theroux. Ergens doet zijn stijl mij denken aan die van Floortje Dessing. Die heeft ook het vermogen om mensen 'uit de verf te laten komen' door de manier van vragen stellen. Haar onderwerpen zijn natuurlijk niet zo dramatisch als die van Theroux.

    • Ik keek laatst een aflevering waarin Floortje Dessing op bezoek gaat bij mensen die op een Schots eiland wonen. Daarbij had ik het gevoel dat Louis Theroux daar meer had uitgehaald.

    • Ik heb op Youtube gekeken, maar kon daar alleen fragmenten van zo'n 3 minuten vinden helaas. Vandaar dat ik die niet in deze post hebt opgenomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder